Ταπετσαρίες τοίχου – Ποιο είναι το σχέδιο που ταιριάζει στον χώρο σας

Οι ταπετσαρίες τοίχου τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν αυξημένο ενδιαφέρον σε σχέση με το απλό χρώμα, αφού δημιουργούν ξεχωριστό οπτικό ενδιαφέρον με μοτίβα και υφή που καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να καλύψετε έναν τοίχο είναι η ταπετσαρία γιατί δημιουργεί αμέσως ψευδαισθήσεις κάνοντας τον χώρο πιο μεγάλο και πιο άνετο!

Τι να διαλέξετε λοιπόν για τον δικό σας χώρο;

Τα μεγάλα αφηρημένα μοτίβα είναι κατάλληλα για ένα μοντέρνο στυλ, τα floral αντίστοιχα που αναδεικνύουν μία vintage οπτική είναι πολύ δελεαστικά για romantic χώρους.

Αν ο χώρος σας είναι ήδη μικρός ή προορίζεται για το υπνοδωμάτιό σας τότε μην επιλέξετε  ταπετσαρίες τοίχου σε ψυχρές αποχρώσεις, γιατί θα μικρύνουν τον χώρο σας και δεν θα σας προσφέρουν την απαραίτητη άνεση.

Τα μεγάλα μοτίβα είναι κατάλληλα για το σαλόνι, αφού αμέσως δημιουργούν οικειότητα. Προτείνονται εφόσον το σαλόνι σας είναι αρκετά μεγάλο για να μην σας δεσμεύουν στην γενικότερη διακόσμησή σας.

Επιπλέον αν θέλετε να οριοθετήσετε έναν χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάλι την ταπετσαρία σαν παραβάν. Επιλέξτε ένα δυναμικό σχέδιο ώστε να κάνετε αισθητή την παρουσία της.

Αν θέλετε να δώσετε ύψος στο ταβάνι σας, τοποθετήστε ταπετσαρίες με κάθετες ρίγες σε έναν τοίχο από τους τέσσερις.

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση είναι οι ταπετσαρίες με περίεργες υφές, οι οποίες μπορούν να χαρίσουν ένα ελαφρύ παιχνίδισμα.

Μοντέρνες ιδέες από Domo Décor

Βιομηχανικό στυλ σαν τσιμέντο που μπορεί να γίνει ο καμβάς σας για πολλές δημιουργίες.

Μία πρόταση που χαρίζει στον τοίχο την καλύτερη διακόσμηση. Επιλέξτε το αν αγαπάτε τα γήινα χρώματα και τα ξύλινα έπιπλα που ταιριάζουν τέλεια στον χώρο σας, μαζί με την ταπετσαρία τοίχου.

Για ένα παιδικό δωμάτιο που θα ξετρελάνει το μικρό σας, επιλέξτε παιδικές ταπετσαρίες που θα εξάψουν τη φαντασία του και θα γεμίσουν χρώματα την μνήμη του.

Τις θέλετε όλες; Βρείτε τις όλες στην καλύτερη ποιότητα!