Ταξίδι αστραπή του Γιάννη Ιωαννίδη στις Σέρρες για την οργάνωση του ψηφοδελτίου

ΙωαννίδηςΣυνεχίζονται οι «ζυμώσεις» και οι συναντήσεις στο στρατόπεδο της ΝΔ με σκοπό την εύρεση του κατάλληλου προσώπου να ηγηθεί στο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Σερρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Σερρών:

Στις Σέρρες μετέβη σήμερα (4/3) ο Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να έχει επαφές με στελέχη και εκπροσώπους φορέων για την καλύτερη οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας αλλά και τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Ο κ. Ιωαννίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι λογικό να κάνουμε πολλές επισκέψεις- αστραπή για να προετοιμάσουμε την ομάδα που θα δώσει τη μάχη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Σήμερα στις Σέρρες είχα την ευκαιρία να συζητήσω με αξιόλογους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κοινές θέσεις και οράματα για το μέλλον του τόπου μας.

 Χαίρομαι πολύ γιατί κοντά μας έρχονται δοκιμασμένα, άξια στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Συζητούμε με τους πιο άξιους, τους πιο ικανούς ανθρώπους που έχουν κρυστάλλινη διαδρομή, συνέπεια στις αρχές τους και διακρίνονται για τη μαχητικότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Έτσι θα συνεχίσουμε και στο τέλος αυτής της διαδρομής όλοι θα αντιληφθούν ότι η δική μας ομάδα είναι η καλύτερα για να παλέψει για τον τόπο μας».

<

p>Από την ανακοίνωση συνάγεται ότι παίζεται ένα «σκληρό πολιτικό παζάρι» για την θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη στο ν.Σερρών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Οι συναντήσεις γίνονται με μυστικότητα και καθώς φαίνεται οι «ενδιαφερόμενοι» θέλουν να συζητούν απευθείας με τον «Ξανθό» καθώς δεν εμπιστεύονται τις όποιες συζητήσεις μέσω του κόμματος.

Πάντως τα ονόματα που «παίζουν» για τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη είναι των κ.κ. Αλ. Χρυσάφη, Ι. Βλάχου και Αν.Καρυπίδη, με πιο πολλές πιθανότητες να συγκεντρώνονται στο πρώτο πρόσωπο (αν κρίνουμε κι από την δήλωση του Ιωαννίδη).

          Ο κ. Ιωαννίδης θα συμμετέχει το απόγευμα στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης και αύριο θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα έχει επαφές για θέματα της προεκλογικής εκστρατείας.