Τεχνική Κολύμβηση–ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Ξεκίνημα με υψηλότερους στόχους! (23 φωτος)

Τεχνική Κολύμβηση–ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Ξεκίνημα με υψηλότερους στόχους! (23 φωτος)

Την πρώτη συνάντηση είχαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, το μεσημέρι της Δευτέρας 3/9 στο Κλειστό Κολυμβητήριο των Σερρών.
Οι προπονητές της ομάδας Δημήτρης Κόκκινος, Κική Ιωάννου, Θωμάς Κόκκινος έδωσαν τις πρώτες οδηγίες στους αθλητές, ενώ ορίστηκαν και οι προπονήσεις που θα γίνονται Δευτέρα – Παρασκευή ώρες 2-4μμ. και το Σάββατο 3μμ-4.30μμ. Οι Εγγραφές πραγματοποιούνται στο Κολυμβητήριο, καθημερινά. Η μικρότερη ηλικία είναι οι γεννηθέντες το 2009.

Στοχεύοντας ψηλότερα!

Στόχοι της φετινής χρονιάς είναι οι αθλητές-τρίες να πάνε ακόμη καλύτερα από την περσινή ομολογουμένως πετυχημένη χρονιά και φέτος να μπούνε αθλητές στην Εθνική για το Παγκόσμιο της Αιγύπτου και το Πανευρωπαϊκό (κατά πάσα πιθανότητα Τσομσκ Ρωσία)

Σε δηλώσεις του στο anexartitos.gr η Κική Ιωάννου και Θωμάς Κόκκινος τόνισαν:

Να έχουμε μια καλή χρονιά και θα τα πούμε μέσα στην πισίνα κατά τη διάρκεια της σεζόν
Γιατρός της ομάδας θα είναι ο κ. Θάνος Μηλουσης και για ότι χρειάζεται οι αθλητές θα τον ενημερώνουν για να αντιμετωπιστούν πιθανοί τραυματισμοί.
Πολλά συγχαρητήρια δόθηκαν από τον Δημήτρη Κόκκινο στους αθλητές Ηλιάνα Κωστογλου και Αλέξανδρο Καραογλανιδη που πέρασαν στις Πανελλαδικές στις σχολές του Βιολογικού και της Νομικής.

Φωτογραφίες από την συνάντηση στη σελίδα μας στο facebook

[justified_image_grid facebook_id=113233932096891 facebook_album=1856915807728686 facebook_image_size=larger]