Τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιάννη Καμήλαλη

Τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιάννη Καμήλαλη

Έφυγε χθες σε ηλικία μόλις 60 ετών, μετά από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο, ο καλός συνάδελφος σερραϊκής καταγωγής, Γιάννης Καμήλαλης, στη Θεσσαλονίκη.

Με θλίψη αποχαιρετά η Ένωση Συντακτών Ημερησίων εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης τον δημοσιογράφο Γιάννη Καμήλαλη, που πέθανε τη Δευτερα 7 Νοεμβρίου 2016.

Γεννημένος στις Σέρρες το 1956, ο Γιάννης Καμήλαλης εργάστηκε για περίπου δύο δεκαετίες στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, συνδέοντας στενά την υπογραφή του με την ταυτότητα  του φύλλου στη Βόρεια Ελλάδα.

Εργάστηκε επίσης στον ραδιοφωνικό σταθμό Μακεδονίας της ΕΡΤ3 και σε ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς. Το τελευταίο μεγάλο κεφάλαιο της μακράς δημοσιογραφικής διαδρομής του γράφτηκε στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος, στην οποία εργάστηκε από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της.

 «Η δημοσιογραφική οικογένεια της Βόρειας Ελλάδας συλλυπείται τους οικείους του άξιου μέλους της, που υπηρέτησε με αφοσίωση και σθένος την Ενημέρωση» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΜΘ.

Η κηδεία του Γιάννη Καμήλαλη θα γίνει την, Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στις 16.30, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στα Κοιμητήρια (Θέρμη).