Τελικά ποια είναι η σωστή θέση για τα σύνθετα σαλονιού

Τελικά ποια είναι η σωστή θέση για τα σύνθετα σαλονιού

Βρίσκεται η τηλεόραση στην θέση που πρέπει; Συνήθως στέκεται πάνω σε μία σύνθεση στο σαλόνι σας. Οι περισσότεροι επιλέγουν να τοποθετήσουν αυτή τη σύνθεση απλά στον πιο μεγάλο και ευρύχωρο τοίχο, χωρίς να σκέφτονται αν είναι το σωστό μέρος.

Σε γενικές γραμμές οι κυριότερες συμβουλές για να βρείτε ποια είναι η καλύτερη θέση για τα σύνθετα σαλονιού είναι:

Αποφύγετε τα «πολυσύχναστα» μέρη

Το να βάζετε την τηλεόραση με το σύνθετο κοντά στην είσοδο του σπιτιού για παράδειγμα είναι λάθος. Επιλέξτε έναν τοίχο πιο βαθιά στο σαλόνι ώστε να έχετε και φώτα περιμετρικά στον χώρο.

Από τη στιγμή που τα σύνθετα σαλονιού τοποθετηθούν στον χώρο, δύσκολα αλλάζουν μετά διαρρύθμιση, αφού είναι σαν να έχουν κατοχυρώσει την λεγόμενη περιοχή συζήτησης.

Αποφύγετε τις «βαριές» συνθέσεις

Τα σύνθετα που ζυγίζουν πολλά κιλά συνήθως ανήκουν στο παρελθόν και δεν ταιριάζουν σε σύγχρονα σπίτια. Αντίθετα οι κρεμαστές συνθέσεις με πολλές επιφάνειες είναι ένα από τα βολικά κομμάτια που μπορούν να τοποθετηθούν στο σαλόνι σας πολύ εύκολα.

Το σύνθετο Ντενίζ έχει λακαριστές και ξύλινες επιφάνειες και έρχεται στον χώρο σας σε όποιες διαστάσεις εσείς θέλετε. Με αποθηκευτικούς χώρους, πολλές επιφάνειες για να ακουμπάτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα και ράφια, είναι ένα από τα πολύ μοντέρνα σύνθετα σαλονιού.

Αυτή η σύνθεση αποτελείται από φυσικό καπλαμά και είναι μία ακόμα μοντέρνα ιδέα για έναν χώρο που αγαπάει το σκούρο χρώμα και ιδιαίτερα το γκρι.

Διακοσμήστε το σύνθετο με βάζα, πίνακες, τασάκια, λουλούδια, βιβλία και την τηλεόραση!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ στη Θεσσαλονίκη εδώ για συνθέσεις σαλονιού, κρεβατοκάμαρες και έπιπλα κουζίνας σε χαμηλές τιμές. Ένας μεγάλος εκθεσιακός χώρος σας περιμένει στον Εύοσμο και στην Σταυρούπολη.