Τέντες VS πέργκολες – Τι θα υπερτερήσει στην σκίαση του σπιτιού σας

Τέντες VS πέργκολες –  Τι θα υπερτερήσει στην σκίαση του σπιτιού σας

Τα εναλλακτικά συστήματα σκίασης έχουν κατακλύσει το εμπόριο και η ζήτησή τους είναι μεγάλη! Έτσι, οι τέντες φαίνονται να έχουν λάβει μία δεύτερη θέση στον τομέα αυτόν. Παρόλα αυτά από όποιον δρόμο και να περάσουμε η κυριαρχία των τεντών είναι ολοφάνερη σε νεόδμητες ή μη κατοικίες.

Ουσιαστικά η μεγάλη αλλαγή έχει επέλθει στα συστήματα, τα οποία μπορούν πιο εύκολα να τοποθετηθούν σε εξοχικές κατοικίες και σε αυλές/κήπους.

Το καλύτερο απ’ όλα λοιπόν, είναι να επιλέξετε το σωστό και ολοκληρωμένο για εσάς και την κατοικία σας, σύστημα.

Αν διαθέτετε μεγάλη αυλή ή ταράτσα που την εκμεταλλεύεστε για οποιονδήποτε λόγο:

H λύση είναι η πέργκολες!

Συνήθως αποτελούνται από στέρεες βάσεις και υλικά όπως το μέταλλο και το ξύλο. Προσφέρουν παχιά σκίαση και μπορούν να προσφέρουν και αισθητική ολοκλήρωση.

Υπέρτατη λύση είναι οι τεντοπέργκολες, οι οποίες μπορούν σε ένα σύστημα να προσφέρουν αυτό που αναζητάει ο κάθε πελάτης. Και σκίαση και αισθητική και μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς συντήρηση.

Ωστόσο αν παραμένετε κάθετοι στις παραδοσιακές προτιμήσεις σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν οι τέντες.

1. Κλασική τέντα με βραχίονες

Η πιο συνηθισμένη μορφή τέντας, η οποία καλύπτει όλη την επιφάνεια του σπιτιού σας και πλευρικά.

2. Καποτίνες

Είναι ένα από τα πιο vintage είδη, τα οποία μπορούν να μπουν σε ένα παράθυρο ή λίγο μεγαλύτερη έκταση, προκειμένου να καλύψουν ολοσχερώς το εσωτερικό του σπιτιού από την ηλιακή ακτινοβολία.

Δείτε τα δείγματα του Cornaros στις τέντες και στις πέργκολες και επιλέξτε εσείς πως θα αξιοποιήσετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Ζητήστε την γνώμη του πεπειραμένου προσωπικού!