Τέσσερις συλλήψεις για παράνομα «φρουτάκια» στις Σέρρες

Τέσσερις συλλήψεις για παράνομα «φρουτάκια» στις Σέρρες

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (24/8)  το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με προσωρινά υπεύθυνη 33χρονη, διαπιστώθηκε να διενεργείται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή τυχερό παίγνιο από 61χρονο  θαμώνα, ενώ μία 31χρονη εργαζόμενη εισέπραττε χρηματικά ποσά για τα πονταρίσματα.

Από το παραπάνω κατάστημα κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται και ο 63χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Παρεμπόδιση ελέγχου

Επίσης, νωρίτερα συνελήφθη το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 40χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι παρεμπόδισε αστυνομικό έλεγχο στο κατάστημα, απενεργοποιώντας με ειδικό μηχάνημα τις οθόνες υπολογιστών, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και ο 35χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.