Θ.Μηλίδης: «Πάλι ουραγός ο Δήμος Σερρών στο θέμα της σίτισης των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Σερρών».

 μουσικό σχολείο σερρώνΗ Δημοτική Παράταξη ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – Θεόδωρος Μηλίδης στον Δήμο Σερρών, με ανακοίνωσή της κατηγορεί για αδράνεια την Δημοτική Αρχή του Πέτρου Αγγελίδη στο θέμα της σίτισης των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Σερρών. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Το Μουσικό Σχολείο  Σερρών, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς  ως σχολείο πρότυπο το οποίο αναπτύσσει πολυσχιδή εκπαιδευτική δράση και πλούσια καλλιτεχνική δημιουργία. Οι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο, παραμένουν πολλές ώρες σ’ αυτό, δεδομένου ότι διδάσκονται επιπλέον μαθήματα, δικαιούνται λοιπόν δωρεάν σίτισης. Κατά την περσινή χρονιά λόγω καθυστερήσεων, ενστάσεων και λανθασμένων εν γένει χειρισμών της δημοτικής αρχής δεν κατέστη εφικτό να σιτιστούν οι μαθητές του σχολείου αυτού. Ευελπιστούσαμε όμως όλοι ότι εφέτος τα περσινά λάθη θα είχαν γίνει μάθημα στην δημοτική αρχή και θα είχε φροντίσει, ώστε να αντιμετωπιστεί έγκαιρα το θέμα. Μάταια όμως όπως αποδεικνύεται από τις έως σήμερα εξελίξεις. Την ώρα που άλλοι Δήμοι ήδη από τον Ιούνιο έχουν προβεί σε διακήρυξη διαγωνισμών για την σίτιση των μαθητών των μουσικών τους σχολείων, ο δικός μας Δήμος δεν έχει κάνει το παραμικρό.

Είναι κρίμα. Για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος και η Δημοτικής Αρχή αποδεικνύονται ΟΥΡΑΓΟΙ των εξελίξεων. Ο κ. Δήμαρχος το πιθανότερο είναι ότι θα αποποιηθεί πάλι οποιασδήποτε ευθύνης και θα σπεύσει να κρυφτεί πίσω από κάποιον υπηρεσιακό παράγοντα, οι Σερραίοι όμως έλαβαν πλέον το μάθημά τους. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε πλήθος άλλων όμοιων περιστατικών, κακής διοικητικής πρακτικής εκ μέρους της δημοτικής αρχής Αγγελίδη και έλλειψης σεβασμού προς τα αυτονόητα δικαιώματα των πολιτών       

 Σέρρες 15/10/2013

Δημοτική Παράταξη Εποχή  Δημιουργίας – Θ. Μηλίδης