Θ.Πάγκαλος: Απόγονοι Αιγυπτίων δούλων οι κάτοικοι της Ηράκλειας Σερρών!!! (ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ)

Θ.Πάγκαλος: Απόγονοι Αιγυπτίων δούλων οι κάτοικοι της Ηράκλειας Σερρών!!! (ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ)

Δεν έχουν τέλος οι παραληρηματικές δημόσιες παρεμβάσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος συνεχίζει απτόητος την ατέρμονη προσπάθειά του να πείσει το κοινό του ότι μπορεί να πέσει ακόμη πιο χαμηλά.

Αυτή τη φορά, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1), έβαλε στο στόχαστρό του τόσο το Κέντρο Υγείας, όσο και τους κατοίκους της Ηράκλειας Σερρών, αναφέροντας:

«Διαμαρτυρήθηκε ο πληθυσμός της περιοχής και επιτέθηκε για να κάψει το Κέντρο Υγείας.(!!!) Το πρόβλημα είναι απλό και είναι ευθύνη του ΠΑΣΟΚ. Δεν έπρεπε στην Ηράκλεια Σερρών να υπάρχει Κέντρο Υγείας», ήταν η διαπίστωση του κ. Πάγκαλου, ο οποίος φυσικά δεν περιορίστηκε εκεί.

«Έχετε πάει στην Ηράκλεια Σερρών; Ε, περάστε μια φορά να δείτε. Είναι ένα χωριό με δέκα σπίτια και επιπλέουν τους κατοίκους τους είχαν φέρει οι Τούρκοι ως δούλους από την Αίγυπτο», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Αρκετά με τον ανιστόρητο, κυνικό, αναιδή, προσβλητικό υβριστή του λαού.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλια-Τσαρουχά, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά
Υφυπουργος Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) & Βουλευτής Σερρών

Δύναται ο κύριος Πάγκαλος να ομιλεί για τις ανάγκες της ελληνικής περιφέρειας και ειδικότερα της ακριτικής Ηράκλειας Σερρών; 
Ο ίδιος άνθρωπος που ως πρώην υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ παρέδωσε μαθήματα “αγάπης και πίστης στην Πατρίδα”, παρακαλώντας να φυσήξει αέρας για να πάρει τη σημαία από τα Ίμια;
Που μέχρι εσχάτως δήλωνε ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο; 
Που πρόσβαλε βαθύτατα τον ελληνικό λαό εκστομίζοντας με απίστευτο θράσος το αμίμητο “Μαζί τα φάγαμε”;

Αρκετά με τον ανιστόρητο, κυνικό, αναιδή, προσβλητικό υβριστή του λαού.
“Κρείττον του λαλείν το σιγάν”, κύριε Πάγκαλε.

Μιχάλης Τζελέπης:  “άτιμο το γήρας”

Aπάντηση Μ.Τζελέπη στις δηλώσεις του Θ.Πάγκαλου στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά για την Ηράκλεια Σερρών

Με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου στην πρωινή, ραδιοφωνική εκπομπή στα “Παραπολιτικά” συμπεραίνουμε ότι το  “άτιμο το γήρας” τον έχει επηρεάσει τόσο πολύ και έχει απολέσει παντελώς την μνήμη του! 

Καλό θα είναι, λοιπόν, ο κ. Πάγκαλος να φύγει λιγάκι από τα σαλόνια της Αθήνας και προτού εκφράσει την άποψη του, να “φρεσκάρει” λιγάκι τις γεωγραφικές του γνώσεις, να πραγματοποιήσει μία επίσκεψη στην Ηράκλεια Σερρών και να δει από κοντά τους 4.400 (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή) Έλληνες συντοπίτες μου, Σερραϊκής καταγωγής. Μετά μπορεί να διατυπώσει οποιαδήποτε άποψη περί του “Κέντρου Υγείας” που εξυπηρετεί 22.000 κατοίκους του Δήμου Ηράκλειας!!! Φαίνεται μάλλον ότι αρέσκεται να προκαλεί με άστοχες, ανιστόρητες, αγεωγράφητες δηλώσεις για να κερδίζει τις εντυπώσεις μήπως και η “Νέα παράταξη” που υπηρετεί τώρα, η ΝΔ, του δώσει μία “καρέκλα εξουσίας”.

Μιχάλης Τζελέπης

Βουλευτής Σερρών

(Βίντεο από το epiloges.tv)