Θάνατος 21χρονου στους Πανελλήνιους αγώνες DRAGSTER στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Θάνατος 21χρονου στους Πανελλήνιους αγώνες DRAGSTER στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster που διεξάγεται στις Σέρρες,  σημαδεύτηκε από τον θανάσιμο τραυματισμό 21χρονου αγωνιζόμενου.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 9/10 Σεπτεμβρίου 2017 στην πίστα Dragster του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, λίγο μετά της 3.00 το μεσημέρι, ο 21χρονος μοτοσυκλετιστής που έπερνε μέρος στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ανακοίνωση της ΟΜΑΕ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας:

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών του Σαββάτου 9/9 ο 21χρονος Δημοσθένης Αποστολίδης γνωστός αθλητής του χώρου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιβράδυνσης και τραυματίστηκε σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Επιτροπή Αγώνων και τα Στελέχη της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και σε ένδειξη πένθους αναβάλουν τον αγώνα επιτάχυνσης ο οποίος διεξάγονταν παράλληλα με τον αγώνα μοτοσικλετών.

Υπέκυψε στα τραύματά του

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σερρών, που απέχει μόλις 4χλμ από την πίστα, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ερευνες για τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Συλλυπητήρια από το πρόεδρο του αυτοκινητοδρομίου

Ο πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου Βασίλη Παπαβασιλείου  δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος για το συμβάν που μας συγκλόνισε όλους. Προς το παρόν τα αίτια παραμένουν άγνωστα και θα πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα των ειδικών για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη».

Ο συγκεκριμένος αναβάτης είχε πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του… Σϋμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η μοτοσυκλέτα δεν φρέναρε στην ώρα της και συνέβη το μοιραίο…