Η ΑΔΕΔΥ Σερρών ζητά από όλους να στηρίξουν την 48ωρη πανελλαδική απεργία

Η ΑΔΕΔΥ Σερρών ζητά από όλους να στηρίξουν την 48ωρη πανελλαδική απεργία

Η Ε. Γ. του Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών καλεί όλους τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς του Ν. Σερρών να στηρίξουν και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί, στα πλαίσια της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Τρίτη 6-11-12 και τη Τεταρτη 7-11-12 και να συμμετέχουν:

  • Στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6-11-12, στις 9:00 π. μ. μπροστά από το Δημαρχείο Σερρών.
  • Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 7-11-12, στις 11:00 π. μ. μπροστά από την κεντρική είσοδο του Γ. Νοσοκομείου Σερρών.
  •  Στο απογευματινό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 7-11-12, στις 6:00 μ.μ στην πλατεία Κρονίου στις Σέρρες.

Είναι σε όλους μας, πλέον, γνωστό ότι όλα  τα μέτρα που οι Τροϊκανοί επέβαλαν και οι Κυβερνήσεις αποδέχονταν -τόσα χρόνια-, χωρίς ουσιαστική αντίρρηση, δημιούργησαν ερείπια στην Ελληνική κοινωνία, φτώχεια και εξαθλίωση στους εργαζόμενους, του επαγγελματίες και συνταξιούχους και γενικά στους μικρομεσαίους πολίτες, που ζουν από το μεροκάματο (όταν το βρίσκουν) και τον καθημερινό μόχθο τους.

Συγχρόνως, η σκληρή και σχεδιασμένη λιτότητα, μονιμοποιείται με τη νέα φοροαφαίμαξη και τις πολιτικές που ετοιμάζονται, με το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, χωρίς κανένα περιορισμό (ήδη ψηφίστηκε νόμος που μπορούν να πωλούνται οι επιχειρήσεις  του Δημοσίου χωρίς έλεγχο και χωρίς την προϋπόθεση της έγκρισης της Βουλής). Όπως, επίσης και με τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία, τη μόρφωση, την ασφάλεια κ.λπ. του Ελληνικού λαού.

Όλα αυτά τα μέτρα, εκτός των άμεσων αρνητικών συνεπειών στον κάθε πολίτη, ενισχύουν όλο και περισσότερο την ύφεση στην οικονομία, αυξάνουν την ανεργία, χωρίς να δημιουργούν καμία θετική εξέλιξη για τη χώρα και την κοινωνία.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ

  • ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
  • ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
  • ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
  • ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
  • ΝΑ  ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ  ΝΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ  ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Για  την  Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ.  Α.Δ.Ε.Δ.Υ  Σερρών.
Ο Πρόεδρος
Βούλτσιος Αβραάμ
Η Γραμματέας
Χαριτίδου Σωτηρία