Το Επιμελητήριο Σερρών βράβευσε τους νέους φοιτητές

Επιμελητήριο Βράβευση φοιτητών_2464Γέμισε νιάτα, χαρά και αισιοδοξία η αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης και απονομής Επαίνων στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, παιδιά μελών του Επιμελητηρίου Σερρών που επέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2011 και το 2012. Με τις ευχές για καλή σταδιοδρομία, μόρφωση και επιστημονική γνώση προς όφελος των ίδιων, του τόπου μας αλλά και των επιχειρήσεων των γονέων, η διοίκηση του Επιμελητηρίου συνεχάρει  τους μελλοντικούς επιστήμονες.     

Οι νέοι φοιτητές και φοιτήτριες βραβεύθηκαν με χρηματικό έπαθλο για την επιτυχία τους να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Εκτός του ΕΒΕΣ που κατέβαλε το χρηματικό έπαθλο, συνέδραμε με οικονομικό ποσό και η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών για τους 20 πρώτους.

Τους Επαίνους απένειμαν, ο πατήρ Γαβριήλ ως εκπρόσωπός του Μητροπολίτη (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρέστη στην εκδήλωση), η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Σερρών κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά η Βουλευτής κα Φωτεινή Αραμπατζή, ο βουλευτής κος Μενέλαος Βλάχβεης, ο βουλευτής κος Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερραίων, κος Πέτρος Αγγελίδης, εκπρόσωπος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Πρόεδρος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κος Κοβέος Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Χρήστος Μέγκλας και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Η βραδιά πλαισιώθηκε με νεανικά μουσικά συγκροτήματα από  μαθητές από το μουσικό σχολείο και άλλους νέους, ενώ παράλληλα υπήρχε DJ και πλούσιος μπουφές για τους προσκεκλημένους. Η εκδήλωση μεταδόθηκε απευθείας και από το site του ΕΒΕΣ www.eves.gr δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση