Θέλετε να στείλετε λουλούδια σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο; Ανακαλύψτε τι σηματοδοτεί κάθε λουλούδι.

Θέλετε να στείλετε λουλούδια σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο; Ανακαλύψτε τι σηματοδοτεί κάθε λουλούδι.

Τα λουλούδια αποτελούν αγαπημένο δώρο των γυναικών και ιδανική επιλογή σε περίπτωση που υπάρχει κάποια επέτειος, γιορτή, αποφοίτηση, εγκαίνια και φυσικά για πρόταση γάμου. Ειδικά στην Αθήνα υπάρχουν πολλά ανθοπωλεία τα οποία κάνουν άμεσα αποστολή λουλουδιών ή από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε οι ίδιοι λουλούδια για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Πριν όμως προβείτε στην τελική επιλογή σας, καλό είναι να γνωρίζετε τι σηματοδοτεί το κάθε λουλούδι.

Γαρίφαλα:

 Μπορεί στην Ελλάδα να τα χρησιμοποιούμε μόνο σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, ωστόσο στο εξωτερικό είναι πολύ συχνή επιλογή στις ανθοδέσμες επειδή είναι εξαιρετικά φτηνά συγκριτικά με τα υπόλοιπα λουλούδια και δεύτερον επειδή υπάρχουν σε πολλά χρώματα.

Τουλίπες:

Εκ φύσεως σπάνιο και αριστοκρατικό λουλούδι, αν επιλέξετε να τα προσφέρετε σε μια γυναίκα, δημιουργείτε την εντύπωση ότι διακατέχεστε από αριστοκρατικότητα και φινέτσα. Αν πάλι επιλέξετε να τις προσφέρετε ως επαγγελματικό δώρο, δείχνει ότι είστε πιστοί και σταθεροί.

Τριαντάφυλλα:

Είναι το πιο ερωτικό λουλούδι. Αν θέλετε να τα προσφέρετε σε μια γυναίκα πρέπει να ξέρετε ότι δείχνουν πως σκέφτεστε να προχωρήσετε σοβαρά μαζί της, ωστόσο δείχνουν και την εύκολη λύση, το μήνυμα θα ληφθεί ξεκάθαρα. Μη φοβάστε να πρωτοτυπήσετε, άλλωστε υπάρχουν τόσες επιλογές.

Μαργαρίτες:

Δείχνει έκδηλο ενθουσιασμό και ερωτισμό πολύ περισσότερο ακόμα και από το σήμα κατατεθέν του έρωτα, τα τριαντάφυλλα. Είναι γεγονός πως οι μαργαρίτες σηματοδοτούν έντονο ερωτισμό, ενώ για το άτομο που τις προσφέρει δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητο και αυτόνομο.

Τα φρέσκα λουλούδια μεταφέρουν τα χρώματα και τις μυρωδιές της άνοιξης μέσα στο σπίτι μας, για αυτό καλό είναι αν κατοικείτε στην περιοχή της Αθήνας να επιλέγετε ανθοπωλεία που κάνουν άμεση αποστολή στον χώρο που έχετε επιλέξει. Όποια και αν είναι η περίσταση για την οποία θέλετε να προσφέρετε λουλούδια, ένα είναι σίγουρο… Ότι ο παραλήπτης θα λάβει το μήνυμα και θα καταλάβει πολλά για τον χαρακτήρα του αποστολέα.

Εμείς σας προτείνουμε τα ανθοπωλεία στην Αθήνα eflowers.gr τa τα οποία πραγματοποιούν αποστολές λουλουδιών με δωρεάν μεταφορικά!