Θέλουν να γίνουν… «λεβέντηδες» – «πόρτα» έφαγε ο Τσιπλάκης!

Θέλουν να γίνουν… «λεβέντηδες» – «πόρτα» έφαγε ο Τσιπλάκης!

Βλέποντας την «Ενωση Κεντρώων» (το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη που έχει ζωη 30 χρόνων) να ανεβαίνει στα γκάλοπ και την διαφαινόμενη πιθανή είσοδό του στη Βουλή στις επερχόμενες εκλογές, πλήθος «άεργων» πολιτικών και στις Σέρρες, βλέπουν την ευκαιρία να επανακτήσουν τη θέση και τα χρήματα που αναλογούν σ’αυτή, δίνοντας διέξοδο (πολιτικό και γιατί όχι και οικονομικό) στην ύπαρξη τους.

Πάντως ο Βασίλης Λεβέντης (που κάποτε λοιδορούνταν κατά κόρον από όλα τα ΜΜΕ κυρίως για τον τρόπο που εξέφραζε τις απόψεις του) επιδεικνύει πολιτική ωριμότητα και αρνείται ευγενικά τις όποιες προτάσεις.

Τελευταίο παράδειγμα η εμφάνισή του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ, όπου όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια Λία Μαυρίδου  για τις φήμες που φέρουν τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κώστα Τσιπλάκη, να «φλερτάρει» με το κόμμα του, αποκάλυψε οτι είχε συνάντηση με τον πρώην βουλευτή, ο οποίος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος με την Ενωση Κεντρώων.

Ομως ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε αρνητικός στην υποψηφιότητα του, αφού όπως δήλωσε, επιθυμεί νέα πρόσωπα που να μην έχουν θητεύσει σε άλλα κόμματα.