Θεοδώρα Αραμπατζή: Με την πρώτη βολή ρεκόρ και συμμετοχή στον τελικό του ακοντισμού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 (Video+Φωτο)

Θεοδώρα Αραμπατζή: Με την πρώτη βολή ρεκόρ και συμμετοχή στον τελικό του ακοντισμού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 (Video+Φωτο)

Η Θεοδώρα Αραμπατζή (Σέρρες’93) , σήμερα Σάββατο (15/7), στην πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ23, που πραγματοποιείται στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας,  στα προκριματικά του ακοντισμού, πέτυχε ατομικό ρεκόρ με το καλημέρα (πρώτη βολή), βελτιώνοντας τα 53.53μ. σε 54.79μ. και εξασφάλισε άνετα το όριο των 53.53μ. που την οδηγεί στα τελικά του αθλήματος.

Η Σερραία αθλήτρια πήγε στην Πολωνία έχοντας 53.53μ. και τη 16η επίδοση από τις συμμετέχουσες στον ακοντισμό και τελικά πέρασε στον τελικό με πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ και την 11η επίδοση.

 «Αυτό δεν ήταν τίποτα! Ένιωθα πολύ καλά και να φανταστείτε η βολή μου είχε τεχνικό λάθος.  Με το μπήκα στον αγώνα ήμουν τέλεια, βασικά από την προθέρμανση το κατάλαβα και λέω στον εαυτό μου θα το κάνω. Αν μπω  μέσα τώρα  και το ξανακάνω θα πάει ακόμα πιο μακριά.  Εύχομαι να φτάσω τα 55μ. στον τελικό!»

ανέφερε χαρούμενη στο Sportsfeed μόλις ολοκλήρωσε τον αγώνα της.

Συνεχής η αγωνιστική άνοδο

Η Θεοδώρα Αραμπατζή τις δύο τελευταίες σεζόν βρίσκεται σε ανοδική πορεία κάτι που φάνηκε και με την παρουσία της στο σημερινό αγώνα. 

Η αθλήτρια βελτίωσε φέτος τέσσερις φορές το ρεκόρ της, αφού είχε προηγηθεί το 51,16 μ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, το 52,90 μ. στα Παπαφλέσσεια, το 53,53 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το 54,79 μ. σήμερα στο Μπίντγκοζ. 

Πλέον η αθλήτρια έχει κάθε λόγο να σκέφτεται το φράγμα των 55,00 μέτρων.

Ο τελικός του αγωνίσματος είναι αύριο στις 20:00 με την Αραμπατζή να κάνει το νταμπλ μαζί με τον Κυριαζή, στους ευρωπαϊκούς τελικούς του αγωνίσματος.