ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ: Δεν είχα άλλες « πλάτες» αλλά μόνο αυτές

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ:  Δεν είχα άλλες « πλάτες»  αλλά μόνο αυτές

Λεονταρίδης Θεόφιλος_2012Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Θεόφιλος Λεονταρίδης, σχετικά με το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου στις οποίες, μετά από 19 χρόνια απέτυχε να επανεκλεγεί (βγήκε 4ος με 11.706 σταυρούς. Είχε πρωτοεκλεγεί το 1996 και από τότε ο σερραϊκός λαός τον εξέλεξε για έξι συνεχόμενες φορές). Στην ανακοίνωσή του δηλώνει παρών στις επάλξεις, αλλά ρίχνει και «μπηχτές» λέγοντας ότι «Δεν είχα άλλες πλάτες αλλά μόνο αυτές» και «Δεν μεταχειρίστηκα αθέμιτα μέσα».
Κάνει την κριτική και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ζητώντας απολογισμό και ευχόμενος «…να αποκτήσουμε σύντομα το χαρακτήρα της μεγάλης ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς παράταξης»
Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην υπουργού και βουλευτή Θεόφιλου Λεονταρίδη αναφέρει:

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους, τις Σερραίες και τους Σερραίους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτή τη μάχη που δώσαμε μαζί, όπως κι εγώ αισθάνομαι γι’ αυτούς πολύ υπερήφανος.
Ότι έγινα το οφείλω σ΄αυτόν τον απλό κόσμο , στους καλούς μου συνεργάτες και στην οικογένεια μου .
Δεν είχα άλλες « πλάτες» αλλά μόνο αυτές .
Η αγάπη τους προς το πρόσωπο μου ήταν και είναι πραγματική και αυθόρμητη και γνωρίζουν καλά ότι την ανταπέδωσα αληθινά με όποιον τρόπο μπορούσα .
Ο αγώνας μου άσχετα αν δεν έφερε για μένα το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα ήταν όπως πάντα έντιμος , καθαρός και αξιοπρεπής .
Δεν μεταχειρίσθηκα αθέμιτα μέσα .
Μπορώ να τους κοιτώ όλους στα μάτια , έχοντας ήσυχη τη συνείδηση μου, ότι πάλεψα για τα προβλήματα τους νύκτα μέρα αλλά και θα συνεχίσω να παλεύω.
Τα αποτελέσματα των πράξεων μου όσο και αν θέλουν να τα αμφισβητήσουν κάποιοι είναι ορατά .
Είμαι βέβαιος ότι και όσοι δε με ψήφισαν ήμουν και είμαι στη σκέψη τους θετικά αλλά άλλοι λόγοι δεν τους επέτρεψαν να με ξαναστηρίξουν .
Να είναι όμως σίγουροι ότι σύντομα θα ανταμωθούμε με νέους αγώνες . Δεν θα χάσουν τον δικό τους άνθρωπο .
Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα Κυβέρνηση η οποία οφείλει να τηρήσει όλα όσα υποσχέθηκε. Επίσης συγχαίρω και εύχομαι καλή επιτυχία στους νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ν. Σερρών στο δύσκολο έργο τους.
Και φυσικά εύχομαι στη Νέα Δημοκρατία και σε όλους εμάς που ανήκουμε αφού κάνουμε τον απολογισμό μας να αποκτήσουμε σύντομα το χαρακτήρα της μεγάλης ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς παράταξης η οποία εγγυάται την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας αλλά και την προστασία όλων των χαμηλών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων .
Εγώ θα είμαι όπως πάντα παρών στις επάλξεις .

Σας ευχαριστώ όλους
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ