Θέρμανση δαπέδου και λέβητες ξύλου – Δύο ευέλικτοι τρόποι θέρμανσης

Θέρμανση δαπέδου και λέβητες ξύλου – Δύο ευέλικτοι τρόποι θέρμανσης

Ποια είναι η θέρμανση που ταιριάζει στον χώρο σας και μπορεί να σας σώσει από τα περιττά έξοδα; Η εταιρεία Energy System σας προσφέρει δύο ολοκληρωμένες λύσεις. Την θέρμανση δαπέδου και τους λέβητες ξύλου.

Προσιτό κόστος στην ενδοδαπέδια θέρμανση

Μία από τις πλέον σύγχρονες λύσεις θέρμανσης είναι η θέρμανση δαπέδου, γνωστή και ως ενδοδαπέδια, η οποία μπορεί να προσφέρει εξοικονόμηση χώρο, ενέργειας και χρημάτων. Επιλέγεται κυρίως για χώρους που βρίσκονται στο πλάνο ανακαίνισης και δεν έχουν ακόμα περάσει τις σωληνώσεις. Επιτρέπουν την ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας και εκμεταλλεύονται κατά κόρον τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχουν μικρό κόστος εγκατάστασης και συντήρησης και τέλος προσφέρουν δυνατότητα παροχής και ζεστού αέρα για τις ανάγκες κλιματισμού.

Η εταιρεία Energy System σας προτείνει ανάμεσα σε άλλες την ενδοδαπέδια θέρμανση Haka Gerodur. Το ειδικό προσωπικό έρχεται στο χώρο σας και σας συμβουλεύει σχετικά με το σύστημα εκείνο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Λέβητες ξύλου – περιβαλλοντικό όφελος μαζί με ζεστασιά

Οι λέβητες ξύλου προσφέρουν μεγάλη ευκολία, συνδυάζοντας όλες τις οικολογικές προοπτικές. Οι λέβητες Atmos παρέχονται σε ελκυστική τιμή και εγκαθίστανται εύκολα από τους ειδικούς τεχνικούς της εταιρείας μας. Μπορείτε να βρείτε επιδαπέδιους λέβητες ξύλου με άριστη απόδοση που παρέχουν διαρκή θέρμανση σε όλες τις ημέρες του χρόνου.

ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΥΡΟΛΥΣΗΣ ΞΥΛΟΥ ATMOS DC 32S

Για υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση, μπορείτε να επιλέξετε τους λέβητες ξύλου σε ανταγωνιστική τιμή. Φτάνουν το μοντέλο της τέλειας καύσης και έχουν μία απλή λειτουργία που μπορούν όλοι να μάθουν μέσα σε λίγη ώρα.

Επιλέξτε Energy System για έναν ολοκληρωμένο έλεγχο και μελέτη προκειμένου να καθορίσετε τις ανάγκες σας, βρίσκοντας το σύστημα εκείνο που ταιριάζει 100% στον χώρο σας.

Όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα παραλάβετε άμεσα από το κατάστημα. Αλλιώς έρχονται στον χώρο σας σε 2-3 εργάσιμες μέρες.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Energy System. Εξυπηρετεί με αμεσότητα και επαγγελματισμό όλη τη Θεσσαλονίκη.