«ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ»: Δυναμικά σε τηλεφωνία, internet & ηλεκτροδότηση με super προσφορές για όλο το ν.Σερρών

«ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ»: Δυναμικά σε τηλεφωνία, internet & ηλεκτροδότηση με super προσφορές για όλο το ν.Σερρών

Τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει στα σερραϊκά νοικοκυριά και επιχειρήσεις, παρουσίασε η «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ», κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Elpida Resort & Spa».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με στόχο την ενημέρωση των εκατοντάδων παρευρισκόμενων, για τις δράσεις της «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ», την επέκταση του δικτύου, τις νέες υπηρεσίες και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας για την πόλη και τον νομό Σερρών.

Ευχαριστίες του Προέδρου της εταιρίας στου Σερραίους

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο πρόεδρος της εταιρίας και του ομίλου ΙΤΑ, Αντώνης Γερασίμου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους Σερραίους «για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, επιλέγοντας την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, την φιλικότερη προς το περιβάλλον, εντελώς ακίνδυνη και πλέον οικονομική λύση θέρμανσης στην πόλη των Σερρών».

Φθηνότερη ενέργεια η τηλεθέρμανση κατά 44%

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι «σύμφωνα με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (τη γνωστή ΡΑΕ), η τηλεθέρμανση είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος θέρμανσης στην πόλη των Σερρών κατά 44% σε σύγκριση με τις άλλες μορφές που χρησιμοποιούνται. Το πιστοποιεί πλέον και εγγράφως η ΡΑΕ, η αρμόδια αρχή που αποστολή της είναι να εποπτεύει την εγχώρια αγορά ενέργειας».

400 νέοι καταναλωτές & επέκταση του δικτύου

«Προχωρήσαμε», πρόσθεσε ο κ. Γερασίμου, «στην επέκταση εντός του δικτύου τηλεθέρμανσης, έχοντας εντάξει περισσότερους από 400 νέους καταναλωτές, ενώ στην επόμενη φάση προχωράμε στην επέκταση του δικτύου που θα ζεστάνει ακόμη περισσότερους, υγιεινά, ακίνδυνα, φιλικότερα προς το περιβάλλον και κυρίως πιο οικονομικά».

Νέες συνεργασίες και προσφορές σε όλους τους κατοίκους του ν.Σερρών

Τέλος, ο πρόεδρος της «ΘΕΡΜΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ» αναφέρθηκε στη «συνεργασία με δύο μεγάλες εταιρίες, τη VOLTON και την HRS και παρέχουμε σε όλους τους κατοίκους του Νομού Σερρών ηλεκτρικό ρεύμα, σταθερή – κινητή τηλεφωνία και ΙΝΤΕΡΝΕΤ, φθηνότερα κατά 25% σε σχέση με τις τιμές άλλων παρόχων.

«Η παροχή αυτή της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ», σημείωσε, «ισχύει για όλους τους Σερραίους. Όχι μόνο της πόλης, αλλά συνολικά του νομού Σερρών. Όχι μόνο τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης, ΟΛΟΥΣ τους Σερραίους, ανεξάρτητα με τον τρόπο θέρμανσης που χρησιμοποιούν».

????????????????????????????????????

Ενημέρωση σε όλους

Παίρνοντας τον λόγο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Ιωάννης Μυλωνάκης ευχαρίστησε από την πλευρά του τους Σερραίους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη «ΘΕΡΜΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ», απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους, να επισκεφθούν τα γραφεία στη Μεραρχίας και Σπετσών, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικότερα για όλες τις υπηρεσίες.

ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Ιωάννης Μυλωνάκης

Αναλυτικότερα στοιχεία έδωσαν με τις δικές τους ομιλίες, ο τεχνικός προϊστάμενος της εταιρίας Ηλίας Νικολαΐδης για την επέκταση του δικτύου και τις υπηρεσίες τηλεθέρμανσης και ο εκπρόσωπος των εταιριών VOLTON – HRS, Στέλιος Χριστόπουλος για τις προσφορές ηλεκτρικού ρεύματος, σταθερής – κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ.

Δωρεάν η θέρμανση της Μητρόπολης

Στη συνέχεια, ο κ. Μυλωνάκης παρέδωσε στον π. Ανδρέα, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου, το έγγραφο της προσφοράς από την «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ» για δωρεάν τηλεθέρμανση του Μητροπολιτικού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, καθ’ όλη τη θερμαντική περίοδο, σε αναγνώριση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης.

Ακολούθησαν οι κληρώσεις με έπαθλα, δωρεάν τηλεθέρμανση, τηλεφωνία, ηλεκτρικό ρεύμα και χρήσιμες ηλεκτρικές συσκευές.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ»

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης Τηλεθέρμανσης που διοργάνωσε η «ΘΕΡΜΗ – Τηλεθέρμανση», πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις με πλούσια δώρα, παρουσία της δικηγόρου Σερρών Ζωής Τζιμίκα. 

Τα δώρα που κληρώθηκαν και οι τυχεροί που τα κέρδισαν είναι: 

Δωρεάν τηλεθέρμανση για τη θερμαντική περίοδο 2017-18 

  1. Μωυσιάδου Ελένη, Ηροδότου 33, Α3
  2. Μωυσιάδου Ντιάνα, Ηροδότου 33, Α1
  3. Λιγκάσης Χρήστος, Χ.Σμύρνης 11, Α1

Δώρο το πρώτο πάγιο στην τηλεφωνία (κινητή) HRS & 1 power Bank

  1. Γιαζιτζή Δέποινα, Σέρρες, 
  2. Κολόμβος Νίκος, Σέρρες
  3. Μικρός Δημήτρης, Σέρρες

Δωρεάν ρεύμα οικιακής χρήσης για 3 μήνες

  1. Τσιγκιρίτης Βασίλης, Νιγρίτα 

Επιπλέον, κληρώθηκαν οι παρακάτω ηλεκτρονικές συσκευές, με τους παρακάτω τυχερούς:

  1. Συσκευή κινητού τηλεφώνου:  Ζαμπαζή Μαρία
  2. Τάμπλετ:  Μπουμπαρης Δημήτρης
  3. Τηλεόραση 32’’:  Γρηγοριάδης Γιώργος

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος της «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ» σε όλους του παρευρισκόμενους.