Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας: Η επένδυση που θα σας σώσει

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας: Η επένδυση που θα σας σώσει

Δυστυχώς οι μέρες που αφήναμε ανοιχτές τις πόρτες των σπιτιών μας και κοιμόμασταν ξένοιαστοι τα βράδια έχουν περάσει προ πολλού. Τα τελευταία χρόνια τα συνεχή κρούσματα διαρρήξεων έχουν αυξήσει την ζήτηση για ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας ικανά να προστατεύσουν τους ιδιωτικούς χώρους.

Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, πάνω από το 60% των διαρρήξεων γίνονται από την πόρτα και το γεγονός αυτό εξηγεί γιατί είναι επιτακτική η ανάγκη να επενδύσετε σε θωρακισμένες πόρτες που εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια και κλείνουν έξω από τους χώρους σας κάθε ανεπιθύμητο «επισκέπτη».

Ωστόσο τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τις θωρακισμένες πόρτες είναι πολύ μεγαλύτερη από την απλή προστασία από διαρρήξεις.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά γιατί οι θωρακισμένες πόρτες αποτελούν την κορυφαία επένδυση για κάθε σπίτι .

Είναι αδιάρρηκτες
Η πρώτη προφανής λειτουργία τους είναι να προστατεύσουν αποτελεσματικά τους χώρους σας και αυτό ακριβώς κάνουν και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο πρωτοποριακός τους σχεδιασμός με γνώμονα την κορυφαία σύγχρονη τεχνολογία, απωθεί κάθε επίδοξο διαρρήκτη, όσο εξελιγμένα μηχανήματα κι αν χρησιμοποιεί.

Είναι πυρίμαχες
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να κατασκευαστούν οι θωρακισμένες πόρτες τις κάνουν κυριολεκτικά άφλεκτες. Οι περισσότερες πόρτες ασφαλείας είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο σίδηρο ή γαλβανισμένο ατσάλι. Το γαλβανισμένο μέταλλο, συνήθως δεν καίγεται ή ακόμα κι αν καίγεται είναι ιδιαίτερα βραδύκαυστο. Για το λόγο αυτό, πολλοί τοποθετούν ατσάλινες πόρτες μέσα στο σπίτι για να αποτρέψουν την διάδοση της πυρκαγιάς στο υπόλοιπο σπίτι.

Είναι ενεργειακά αποδοτικές
Ο ειδικός σχεδιασμός τους επιτρέπει να διατηρείται η θερμοκρασία του σπιτιού χωρίς να χάνεται η θερμότητα ή η δροσιά από την σχισμή της πόρτας και έτσι μειώνει κατά πολύ τα έξοδα θέρμανσης και κλιματισμού στο σπίτι.

Είναι κομψές
Φυσικά διατίθενται σε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων ώστε να προστατεύσουν όχι μόνο το εσωτερικό αλλά και τη γενικότερη αισθητική του σπιτιού σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα portareto.gr και αναζητήστε μία μεγάλη ποικιλία σε θωρακισμένες πόρτες τελευταίας τεχνολογίας για κορυφαία προστασία και πρωτοποριακό design.