Θρίαμβος της σερραϊκής Άρσης Βαρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – 17 Πανελλήνια ρεκόρ από τον Μισακιάν!

Θρίαμβος της σερραϊκής Άρσης Βαρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – 17 Πανελλήνια ρεκόρ από τον Μισακιάν!

Στα Ιωάννινα χτύπησε η καρδιά της ελληνικής Αρσης Βαρών και έδειξε πως αυτή είναι …σερραϊκή, καθώς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το τριήμερο 19-21 Απριλίου οι σερραίοι σάρωσαν τα μετάλλια!

Το πρόσωπο των αγώνων ήταν αναμφίβολα ο Αμαγιάκ Μισακιάν. Ο Ελληνας πρωταθλητής του Κρόνου Σερρών, μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λας Βέγκας έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει και βελτίωσε κατά 17 φορές τα Πανελλήνια ρεκόρ στα 81κ..

Στο αρασέ σήκωσε 133 κιλά, στο ζετέ 170κ. και στο σύνολο με 303 κιλά στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Τα Πανελλήνια ρεκόρ στους Παίδες ήταν 119κ., 146κ., 262κ.. Στους Εφηβους 126κ., 152κ., 275κ. και στους Νέους Ανδρες στο ζετέ το ρεκόρ ήταν 165κ. και στο σύνολο 294κ.

Στα 73 κιλά ο Χρήστος Χριστοφορίδης του Μ.Αλέξανδρου Σερρών κατέκτησε 7 μετάλλια (3 ΧΡΥΣΑ, 2 ΑΡΓΥΡΑ, 2 ΧΑΛΚΙΝΑ) και ένα κύπελλο ενώ ο Νίκος Καραδημητριου (Κρόνος Σερρών) 3 χάλκινα μετάλλια.

Θρίαμβος από τον Γιάννη Κλιάμπα στα 61 κιλά. Με κατάκτηση 4 κυπέλλων και 12 μεταλλίων εκ των οποίων τα 11 χρυσά!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ανάλογη συγκομιδή μεταλλίων είχαμε και στις γυναίκες με τις Χριστίνα Τερζή (Κρόνος), Μαρίνα Κεραμίτση (Μ.Αλέξανδρος) και Κατερίνα Τασάκη (Κρόνος)

Οι Προπονητές των αθλητών Βασίλης Κωνσταντινίδης και Κώστας Γκαρίπης δεν μπορεί παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τους αθλητές τους