Θρίλερ στο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για την έδρα (live η καταμέτρηση)

Θρίλερ στο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για την έδρα (live η καταμέτρηση)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα, εξελίχθηκε η μάχη της διεκδίκησης της έδρας στις Σέρρες καθώς Αβραμάκης, Καρπουχτσής και Σταμπουλή μάχονται σταυρό-σταυρό, και εκλογικό τμήμα -εκλογικό τμήμα.

Η βραχεία κεφαλή που είχε από την πρώτη έκδοση των αποτελεσμάτων ο Ελευθέριος Αβραμάκης, και η “καυτή ανάσα” που είχε πίσω του από τον Κώστα Καρπουχτσή, ενώ λίγο πιο πίσω καιροφυλακτούσε η νυν βουλεύτρια Αφροδίτη Σταμπουλή, φαίνεται να παγιώνεται και να διευρύνεται μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 8/7.

Εχουν καταμετρηθεί οι σταυροί σε 445 από 492 εκλογικά τμήματα (υπολοίπονται δηλαδή 47 ) η διαφορά του Λευτέρη Αυραμάκη από τον Καρπουχτσή αυξήθηκε  στο +370 πράγμα που δείχνει πως η βουλευτική έδρα θα την κατακτήσει ο Λευτέρης ΑΒραμάκης.

Να σημειωθεί πως η καταγραφή των σταυρών σταμάτησε στις 1.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 8/7 για να ξαναρχίσει στις 8.30 το πρωί ξανά. Αναμένεται δε να ολοκληρωθεί μέχρι το απόγευμα.

σ.σ. Να σημειωθεί ότι στην παρακάτω καρτέλα η ένδειξη ενσωμάτωση, αναφέρεται στα ψηφοδέλτια των εκλογικών τμημάτων και όχι στους σταυρούς

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε live την εξέλιξη της σταυροδοσίας στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ (ανανέωση κάθε 60” αυτόματα)