Τι γυαλιά οράσεως ταιριάζουν στο δικό σου σχήμα προσώπου;

Τι γυαλιά οράσεως ταιριάζουν στο δικό σου σχήμα προσώπου;

Τα γυαλιά οράσεως που έχουν έρθει στην μόδα τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα προσφιλή όχι μόνο προς το νεανικό κοινό αλλά σε όλες τις ηλικίες. Μπορούν να καθορίσουν ένα ξεχωριστό στυλ και να συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάδειξη του χαρακτήρα που ψάχνετε! Δείτε εδώ μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά οράσεως και πάρτε την σωστή απόφαση!

Πως θα κάνετε την σωστή επιλογή ως προς τον σκελετό, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας;

Στρόγγυλο πρόσωπο

Πρέπει να μεγαλώσετε τις γωνίες του προσώπου σας, κάνοντας το πιγούνι σας να φαίνεται πιο μικρό. Τα σχέδια με ορθογώνιο σκελετό είναι τα κατάλληλα για εσάς.

Τι θα λέγατε για τα γυαλιά Prada, τα οποία φανερώνουν ένα ισχυρό contrast σε χρωματισμούς ανοιχτή καφέ ταρταρούγας; Κοκάλινος σκελετός σε στυλ πεταλούδα, που πραγματικά κοσμεί το πρόσωπό σας. Δείτε τα χαρακτηριστικά του εδώ.

Μακρόστενο πρόσωπο

Σκοπός είναι να μετριάσετε λίγο το οβάλ του προσώπου σας. Θα πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα αν προτιμήσετε στρογγυλούς φακούς, με προσοχή ώστε να μην ξεπερνάνε το πλάτος του προσώπου σας.

Η κατάλληλη επιλογή για εσάς; Τα γυαλιά οράσεως Vogue!

Κόκκινο, φλογερό χρώμα για εσάς που δεν θέλετε να επιλέξετε ένα από τα κλασικά ουδέτερα χρώματα. Κοκάλινος σκελετός σε στυλ πεταλούδα που θα αγαπήσει η κάθε γυναίκα. Αποκτήστε το παραπάνω ζευγάρι με ένα κλικ !

Τετράγωνο πρόσωπο

Πρέπει με κάποιον τρόπο να περιορίσετε την…τετράγωνη λογική του προσώπου σας! Αυτό θα επιτευχθεί με τα αντίθετα αποτελέσματα. Επιλέξτε δηλαδή γυαλιά μυωπίας με στρογγυλό φακό! Τα γυαλιά οράσεως Burberry  είναι unisex και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας με το παραπάνω.