Τι να αποφεύγετε στα ξενοδοχεία ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια;

Τι να αποφεύγετε στα ξενοδοχεία ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια;

Ανακαλύψτε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας

Πολλοί είναι οι λόγοι που μας υποχρεώνουν να μείνουμε σε ξενοδοχείο πολλές από τις εποχές του χρόνου. Ακόμα και αν είναι 5***** όμως, μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους και μικρόβια που να κάνουν κακό στην υγεία μας.

Για αυτό προσέχετε για να έχετε!

Το ξενοδοχείο στο Μαρούσι URBAN RESIDENCE σας πληροφορεί και σας συμβουλεύει για να είστε προστατευμένοι κάθε φορά που διαμένετε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ξενοδοχεία.

  1. Τα δωμάτια των ξενοδοχείων, στα οποία δεν έχει γίνει καλή απολύμανση, κρύβουν κινδύνους, όπως μύκητες, μικρόβια και βακτήρια. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημεία που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί είναι το κάθισμα της τουαλέτας, το τηλεχειριστήριο τα οποία μπορούν να μεταφέρουν πλήθος μικροβίων πάνω σας και στο δωμάτιο.
  2. Απομακρύνετε το πάνω μέρος του σκεπάσματος του κρεβατιού και προσπαθήστε να μην έρθετε σε επαφή με αυτό όσο μπορείτε. Ως επί το πλείστον δεν αλλάζεται συχνά στα δωμάτια και κρύβει σκόνες και μικρόβια που μπορεί να ενοχλήσουν τον οργανισμό σας.
  3. Καθαρίστε το μπάνιο και τον νεροχύτη και αγοράστε καλύμματα για την κεφαλή της λεκάνης ώστε να μην έρχεται το δέρμα σας σε επαφή
  4. Καθαρίστε τα πόμολα και όλες τις λαβές των θυρών γενικότερα

Αν ψάχνετε ξενοδοχεία στο Χαλάνδρι ή σε όλα τα Βόρεια Προάστια, τότε μπορείτε να ελέγξετε την διαθεσιμότητα σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, εδώ

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από το ξενοδοχείο:

Έχετε την δυνατότητα να μείνετε σε Superior & Deluxe double apartments!