Τι υπηρεσίες προσφέρουν τα γραφεία τελετών στις δύσκολες στιγμές

Τι υπηρεσίες προσφέρουν τα γραφεία τελετών στις δύσκολες στιγμές

Η απώλεια ενός αγαπημένου συγγενικού μας προσώπου είναι μία δύσκολη και επώδυνη στιγμή για κάθε οικογένεια. Επιπλέον η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, καθώς, αν είμαστε οι πλησιέστεροι συγγενείς του, την ίδια στιγμή που προσπαθούμε να διαχειριστούμε την θλίψη μας, εκκρεμούν και ένα σωρό γραφειοκρατικές και νομικές διαδικασίες οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν, προκειμένου να αποχαιρετίσουμε τον άνθρωπο μας όπως πρέπει.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, έρχονται τα έμπειρα και εξειδικευμένα γραφεία τελετών να αναλάβουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στην εντέλεια, χωρίς να εμπλακείτε με δημόσιες υπηρεσίες εσείς και φυσικά να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή τελετή για το αγαπημένο σας πρόσωπο, όπως ακριβώς θα την ήθελε και το ίδιο.

Τα κορυφαία γραφεία τελετών, όπως το γραφείο τελετών Καρράς, αναλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα διαδικασιών, προκειμένου να σας στηρίξουν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που αναλαμβάνουν συγκαταλέγονται:

Οργάνωση τελετών

Με γνώμονα την εμπειρία και τις σημαντικές συνεργασίες του, το γραφείο τελετών Καρράς αναλαμβάνει πένθιμες τελετές κάθε είδους, ενορχηστρώνοντας την οργάνωση τους με απόλυτη ακρίβεια και μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλιστεί η τελειότητα τους.

Ταφές και Εκταφές

Γνωρίζοντας τις διαδικασίες, τα γραφεία τελετών Καρράς είναι σε θέση να συνεννοηθούν με το αρμόδιο κοιμητήριο και να αναλάβουν την οργάνωση της ταφής και εκταφής.

Μνημόσυνα

Όλα τα απαραίτητα μνημόσυνα που γίνονται στις 3, στις 9 και στις 40 ημέρες, καθώς και στο χρόνο αλλά και στα 3 χρόνια από την ταφή, οργανώνονται από το γραφείο τελετών, κατόπιν συνεννοήσεως με τους συγγενείς.

Αποτεφρώσεις – Επαναπατρισμοί Σωρών

Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως η αποτέφρωση και ο επαναπατρισμός της σωρού σε άλλη περιοχή ή και χώρα, τα γραφεία τελετών Καρράς, αναλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να γίνει η τελετή που θα επιθυμούσε ο εκλιπών.

Δωρεές

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι συγγενείς του εκλιπόντος επιθυμούν αντί για στέφανα, να δοθούν χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα. Τα γραφεία τελετών Καρράς, αναλαμβάνουν να έρθουν σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς ώστε τα χρήματα από τις δωρεές να παραδοθούν στα ιδρύματα που επιθυμείτε.