Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Σερρών Π.Αγγελίδης από τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Επίσκεψη του Προέδρου ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ στον Δημαρχείο Σερρών

Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Σερρών Π.Αγγελίδης από τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Τον Δήμαρχο Σερρών, Πέτρο Αγγελίδη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης την Πέμπτη 09-06-2016, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον κ. Παπανδρέου τις οικολογικές δράσεις και τα έργα του Δήμου Σερρών και ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. να βοηθήσει τον Δήμο Σερρών με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Δήμου να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Πρότυπης Πράσινης Κοινότητας Ελαιώνα» ύψους 4.εκ Ευρώ, και  28 παιδικών χαρών ύψους 4 εκ. ευρώ. Επίσης ζήτησε τη βοήθεια του για την χρηματοδότηση του κλειστού κολυμβητηρίου της Ομονοίας καθώς και του γυμναστηρίου Αγίου Ιωάννη.

Ο Πρόεδρος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. παρέλαβε το φάκελο με τα αιτήματα από τον Δήμαρχο Σερρών επισημαίνοντας ότι η οικολογική δράση του Δήμου Σερρών μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους Δήμους.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες συνομίλησαν για θέματα που αφορούν την πολιτική επικαιρότητα, συμφωνώντας ότι η Ελλάδα για να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει θα πρέπει να αφήσει το λαϊκισμό και να απαλλαχθεί από τη γραφειοκρατία. Οι Έλληνες πρέπει να πιστέψουν στις δυνάμεις τους, να στρωθούν στη δουλειά και να μην περιμένουν σωτήρες.