Την Ελληνική σημαία… ύψωσαν στον Προμαχώνα μέλη της Χρυσής Αυγής Σερρών

Χρυσή Αυγή-σημαία ΠρομαχώναΜε ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Σερρών, γνωστοποιεί ό,τι μέλη της ύψωσαν την Ελληνική σημαία στο Τελωνείο του Προμαχώνα καθώς όπως υποστηρίζουν η «παλιά» σημαία είχε καταστραφεί από την πολυκαιρία και κανείς δεν «νοιαζόταν» για την αντικατάστασή της. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

“Στο διαλυμένο, ανθελληνικό και υπόδουλο κράτος του γραικιλιστάν, οτιδήποτε Εθνικό οφείλει να καταπνίγεται. Από τη μία, τα απεριόριστα κονδύλια για τις ΜΚΟ που ασχολούνται δήθεν με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» ενώ στη πραγματικότητα έχουν αποκλειστικά ανθελληνική δράση, κι από την άλλη εικόνες σαν κι αυτές από το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Εδώ και καιρό, είχε πάψει να υπάρχει Ελληνική Σημαία αναρτημένη. Yπήρχαν μόνο η βουλγάρικη και αυτή της ευρωπαϊκής ένωσης. O δήμος Σιντικής στον οποίο υπάγεται ο σταθμός δήλωνε πώς έχει γίνει δωρεά μια μεγάλη σημαία αλλά δεν έχει μηχάνημα να τη βάλει, το κράτος αδιαφορούσε κι έτσι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα παρέμεναν χωρίς Ελληνική Σημαία.

Το Σάββατο το μεσημέρι, δεκάδες μέλη της Τ.Ο. Σερρών της Χρυσής Αυγής, αφού συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα για την τοποθέτηση της Σημαίας κι αφού εξασφάλισαν την παρουσία ανυψωτικού μηχανήματος, πήγαν στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Εκεί οι Συναγωνιστές συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση του καθεστώτος, το οποίο επιστράτευσε μέχρι και ΜΑΤ για να αποτρέψει την τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας! Παρά τις… αγωνιώδεις προσπάθειες «κάποιων», η Σημαία τοποθετήθηκε στο στύλο. Απορία πάντως προκαλεί η τόσο μεγάλη ενόχληση του καθεστώτος για την ύπαρξη Ελληνικής Σημαίας στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Ως Χρυσή Αυγή, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε τη μάχη για μια Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη κι ανεξάρτητη και πως σε όλους τους Εθνικούς Αγώνες είμαστε και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, όσο αυτό κι αν δεν αρέσει στο σάπιο και ανθελληνικό καθεστώς.
Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γραφείο Τύπου Τ.Ο. Σερρών

Τους πρόλαβε ο Δήμος Σιντικής 

Η αλήθεια όμως είναι (σύμφωνα με το infoserres.gr) ότι το Σάββατο που βρέθηκαν στον Προμαχώνα και προσπάθησαν να φτάσουν στον ιστό, που βρίσκεται πλησίον του ελληνικού φυλακίου λίγο πριν την είσοδο στην Βουλγαρία, όμως από το μεσημέρι της Παρασκευής (15/2) ο δήμος Σιντικής είχε ήδη δώσει λύση στο θέμα που είχε προκύψει με την γαλανόλευκη να κυματίζει κανονικά στη θέση της.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, μετά από φραστικό επεισόδιο με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, προσέγγισαν τελικά τον ιστό για να φωτογραφηθούν όμως… κάτω από τη σημαία, που ο δήμος Σιντικής είχε αναρτήσει την προηγούμενη μέρα.