ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Οι εκδηλώσεις της επετείου του «ΌΧΙ» στις Σέρρες (φωτος)

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Οι εκδηλώσεις της επετείου του «ΌΧΙ» στις Σέρρες (φωτος)

Με τον καιρό … σύμμαχο μια και το πρωί της Παρασκευής 28ης Οκτωβρίου 2016 κορυφώφηκαν στην πόλη των Σερρών οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στην οδό Κων. Καραμανλή, με την εξέδρα των επισήμων να βρίσκεται μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Νωρίτερα, στις 11 το πρωί, τελέστηκε παρουσία των αρχών του τόπου, η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις την Κυβέρνηση  εκπροσώπησε η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αφροδίτη Σταμπουλή (ΣΥΡΙΖΑ), Φωτεινή Αραμπατζή και Κώστας Καραμανλής (ΝΔ), όπως επίσης και ο Αντιπερειφερειάρχης Γιάννης Μωύσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στέφανος Φωτιάδης, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των Σερρών.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η φιλόλογος του 4ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Σερρών Μαρία Παλάζη, ενώ στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τους φορείς του τόπου, στην πλατεία Ελευθερίας, στον άγαλμα του Εμμ.Παππά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

πληρες φωτορεπορταζ μπορείτε να δειτε στα τρια αλμπουμ μας στο facebook

Αλμπουμ 1 (κατάθεση στεφάνων)

Αλμπουμ 2 Παρέλαση κάμερα 1

Αλμπουμ 3 Παρέλαση κάμερα 2