Με την συμπλήρωση ενός χρόνου από το «μαύρο» στην ΕΡΤ, τα μικρόφωνα της ΕΡΑ Σερρών παραμένουν ΑΝΟΙΧΤΑ!

Με την συμπλήρωση ενός χρόνου από το «μαύρο» στην ΕΡΤ, τα μικρόφωνα της ΕΡΑ Σερρών παραμένουν ΑΝΟΙΧΤΑ!

era-serronΜε την συμπλήρωση ενός χρόνου από το μαύρο (χωρίς εισαγωγικά) που επέβαλε η συγκυβέρνηση στην ΕΡΤ, οι εργαζόμενη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ, δηλώνουν παρόν μάχιμοι, αγωνιστικοί και… συνεχίζουν. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν αναλυτικά:

Ενάντια στις επιλογές της συγκυβέρνησης για τη φίμωση της τοπικής κοινωνίας με τη «διαγραφή» του σταθμού των Σερρών από το νέο εθνικό ραδιοφωνικό χάρτη , ο ραδιοφωνικός σταθμός των Σερρών συνεχίζει να εκπέμπει δυνατά από όλες του τις συχνότητες, συμπληρώνοντας 55 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, συνεχούς παρουσίας στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.
Παραμένουμε  ζωντανοί, μάχιμοι , αγωνιστικοί και … ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Ένα χρόνο από το «μαύρο» της ΕΡΤ, παραμένουμε στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Σερρών και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να προβάλουμε τις δράσεις της τοπικής κοινωνίας σε όλες τους τις εκφάνσεις και τους τομείς: στην πολιτική, στην επιχειρηματικότητα, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην οικολογία, στον εθελοντισμό κ.α. Με αντικειμενικότητα και  επαγγελματισμό. Με ήθος  και αξιοπρέπεια
Επιχείρησαν να μας εξευτελίσουν προσωπικά και επαγγελματικά, μας εξόντωσαν οικονομικά, καταπάτησαν όλους τους εργασιακούς νόμους,  προέβαλαν διχαστικά διλήμματα , δημιούργησαν εμπόδια, αλλά δεν μας έκαμψαν.
Είμαστε και θα παραμείνουμε « ζωντανοί» με έναν και μοναδικό  στόχο: την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Συνεχίζουμε μέχρι την τελική δικαίωση και ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους κλάδους των εργαζομένων που αγωνίζονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Εμπλουτίζουμε το ραδιοφωνικό μας πρόγραμμα, συντηρούμε τις εγκαταστάσεις μας, ανοίγουμε τα μικρόφωνά μας στην κοινωνία  και τους εκπροσώπους της, βελτιωνόμαστε, γινόμαστε πιο δυνατοί.
Ένας χρόνος «μαύρου» και η ΕΡΑ Σερρών συνεχίζει τον αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία!
Από τις 9 αύριο το πρωί τα μικρόφωνά μας θα είναι ανοιχτά  για την κοινωνία : τους εκπροσώπους της, τους φορείς, τους αλληλέγγυους, τους φίλους και ακροατές μας, τη νεολαία. Το απόγευμα η ΕΡΑ Σερρών θα μεταδώσει τις εκδηλώσεις απο την Αθήνα για την επέτειο του κλεισίματος της ΕΡΤ. 

Οι αγωνιζόμενοι της ΕΡΑ Σερρών:

  • Βάσω Βλαχογιάννη

  • Δέσποινα Γιαννακίδου

  • Στέλλα Δημάδη

  • Θάλεια Καμπουρίδου

  • Λεωνίδας Κασάπης

  • Σάκης Κεχαγίδης

  • Κορνήλιος Λαζαρίδης