Την Τρίτη 23 Ιουνίου αναρτώνται οι βαθμοί των Πανελλαδικών – Ανακοινώθηκε και η εξεταστέα – διδακτέα ύλη του 2016

Την Τρίτη 23 Ιουνίου αναρτώνται οι βαθμοί των Πανελλαδικών – Ανακοινώθηκε και η εξεταστέα – διδακτέα ύλη  του 2016

πανελλαδικές-πανελλήνιες

Το μεσημέρι της Τρίτης 23-6-2015 οι βαθμοί των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα αναρτηθούν στα Λύκεια της χώρας, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Το οριστικό «κλείδωμα» των βαθμολογιών θα γίνει το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου 2015. Τα αποκόμματα θα «πακεταριστούν» μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ώστε νωρίς το πρωί της Δευτέρας να ξεκινήσει η διακίνηση από τα ΕΛΤΑ, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις την Τρίτη 23-6-2015. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ώρες καθυστέρησης στις νησιωτικές περιοχές.

Την Τρίτη το πρωί, οι  Διευθυντές Εκπαίδευσης θα παραδώσουν στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της Τρίτης 23-6-2015 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΟΠΑΙΘ.

Οι βάσεις εισαγωγής αναμένεται να ανακοινωθούν το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου.

Η εξεταστέα – διδακτέα ύλη για τις Πανελλαδικές του… 2016

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε η εξεταστέα – διδακτέα ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ τάξης του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, για το σχολικό έτος 2015-2016.

Η ύλη θα καθοριστεί με σχετική Υπουργική Απόφαση.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε η εξεταστέα – διδακτέα ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ τάξης του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, για το ερχόμενο σχολικό έτος 2015-2016. Η ύλη θα καθοριστεί με σχετική Υπουργική Απόφαση.