Τις επόμενες ημέρες το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ριζοσπαστική Αριστερα-ΧαραλαμπίδουΣυγκροτήθηκε σε σώμα η 30-μελής Οργανωτική Επιτροπή  Περιφερειακής Ενότητας Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει των περιφερειακών εκλογών στις 18 και 25 Μαΐου 2014.

Η Οργανωτική Επιτροπή  στην πρώτη  συνεδρίασή της,  συζήτησε τους πολιτικούς στόχους της εκλογικής καμπάνιας, που αποτυπώνονται με σαφήνεια στην Ιδρυτική Διακήρυξη της «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»  με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη για τη Κεντρική Μακεδονία η σ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Η Οργανωτική Επιτροπή  προχώρησε στην κατ αρχήν κατάρτιση του ψηφοδελτίου των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Στο ψηφοδέλτιο εκπροσωπούνται όλες οι κοινωνικές ομάδες και στρώματα του Νομούς μας, καθώς και υποψήφιοι από όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο για το οποίο είμαστε περήφανοι, πιστεύουμε ακράδαντα πως τιμά τον Νομό μας, είναι αντίστοιχο με την κρισιμότητα των ιστορικών στιγμών που διέρχεται η Χώρα μας και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Συζητήθηκε αναλυτικά η κατάρτιση του προγράμματος επισκέψεων, περιοδειών, συγκεντρώσεων, επαφών  του  υποψήφιου Αντι- Περιφερειάρχη και των Περιφερειακών Συμβούλων.

Επίσης έγινε μια πρώτη προσέγγιση του προγράμματος επισκέψεων στο Νομό μας  της σ. Δέσποινας Χραλαμπίδου, με κύριο στόχο την επαφή της με τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας.

Η Οργανωτική Επιτροπή  όρισε Εκτελεστική  Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής, που αποτελείται από τους: Παπαϊωάννου Σταύρο,  Νικόλτσιο Ι.Κων/νο, Θεοδωρίδου Αλεξία, Καμπαταϊδη Γιώργο,  Μπουκικα Κώστα,  και Τάπα Δημήτριο. 

Και τέλος η Οργανωτική Επιτροπή    όρισε 5-μελές Γραφείο Τύπου, που αποτελείται από τους: Καστρινό Θεόδωρο, Καμπαταϊδη Γιώργο, Μπούκικα Κώστα, Μπόϊκο Σάκη και Τόλιο Μιχάλη.

Ως εκλογικό Κέντρο επιλέχθηκαν τα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.