Με τις ευχές και παραινέσεις του Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης Θεολόγου η κοπή βασιλόπιτας στο Επιμελητήριο Σερρών.

Με τις ευχές και παραινέσεις του Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης Θεολόγου η κοπή βασιλόπιτας στο Επιμελητήριο Σερρών.

ΕΒΕΣ-βασιλόπιτα-S2040056Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησαν στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηριακού μεγάρου η Διοίκηση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Επιμελητηρίου Σερρών. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος που έδωσε τις θερμές ευχές του για υγεία και πρόοδο.
Στην ομιλία του ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα, η οποία, όπως τόνισε, πρέπει να έχει δυνάμεις και υπομονή για να αντέξει στις δυσκολίες. Ευχήθηκε να εργαστούμε όλοι με ενότητα και σύμπνοια για να δημιουργηθούν γρήγορα συνθήκες ανάπτυξης, να τοποθετούμε ψηλά τον πήχη των οραμάτων, να βρίσκουμε λύσεις από ρεαλιστικά σχέδια, να προχωρήσουμε με καινοτόμες ιδέες που δίνουν πνοή στην επιχειρηματικότητα και βέβαια να στηρίζουμε τη Σερραϊκή αγορά.
ΕΒΕΣ-βασιλόπιτα-S2040010Ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Σερρών και τον Επιχειρηματικό κόσμο του Νομού Σερρών για τη στήριξη τους στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο που ανταποκρίνεται πάντα θετικά στις προσκλήσεις του Επιμελητηρίου, τον συνεχάρη για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο Σερρών θα συνεχίσει να το στηρίζει.
ΕΒΕΣ-βασιλόπιτα-S2040014Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών αναφέρθηκε στις ενέργειες και παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου Σερρών, που στόχο έχουν την ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας. «Ενημερώνουμε την Πολιτεία αλλά δυστυχώς οι προτάσεις μας δεν εισακούγονται πάντοτε. Δεν το βάζουμε όμως κάτω, θα δουλέψουμε, θα παλέψουμε γιατί το φορτίο που έχουμε επωμιστεί είναι μεγάλο» τόνισε ο κ. Μέγκλας υπογραμμίζοντας ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να στηρίξει την επιχειρηματικότητα.
Τυχερός της βραδιάς το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Ευάγγελος Κουλτσιάκης που έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας.