Τμήμα σπινθηρογραφήματος και καρδιολογικό – Επιλέξτε Πρόληψις διαγνωστικό

Τμήμα σπινθηρογραφήματος και καρδιολογικό – Επιλέξτε Πρόληψις διαγνωστικό

Το διαγνωστικό κέντρο Prolipsismed προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και πολλά χρόνια στην καρδιά της Αθήνας από το πρωί ως το βράδυ, σε χιλιάδες ασθενής ετησίως!

Δύο από τις εξετάσεις που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με σύγχρονα μηχανήματα είναι το σπινθηρογράφημα του θυρεοειδούς αδένα και οι καρδιολογικές εξετάσεις, οι οποίες μάλιστα από μία ηλικία και μετά και ειδικά με ιατρικό ιστορικό πρέπει να πραγματοποιούνται ανά συγκεκριμένα διαστήματα.

Το σπινθηρογράφημα αδένα προσφέρει πολύ σημαντικές λεπτομέρειες και σε συνδυασμό με το υπερηχογράφημα είναι ιδανικός για την μελέτη του αδένα ενδελεχώς. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρικού προσωπικού δεν πρέπει να έχει χορηγηθεί τον τελευταίο μήνα κάποιο ιατρικό προϊόν που να περιέχει ιώδιο, καθώς το ιώδιο μπλοκάρει τον θυρεοειδικό ιστό και δεν μπορεί να λειτουργήσει το ραδιοφάρμακο.

Πριν την εξέταση ο ασθενής δεν χρειάζεται να να κάνει καμία προετοιμασία. Επίσης δεν παρατηρείται καμία λεπτομέρεια.

Είναι πολύ σημαντικό τα αποτελέσματα του σπινθηρογραφήματος θυρεοειδούς να συγκρίνονται με όλες τις προηγούμενες εξετάσεις που αφορούν τον θυρεοειδή. Αν ο ασθενής είναι γυναίκα, θα πρέπει να σταματήσει τον απογαλακτισμό για μία ολόκληρη ημέρα.

Το triplex καρδιάς από την άλλη είναι μία επίσης απλή εξέταση που πραγματοποιείται στο διαγνωστικό κέντρο και προτείνεται από τον καρδιολόγο για να παρατηρήσει απευθείας τη λειτουργία της καρδιάς.

Την εξέταση μπορούν να κάνουν όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι εγκυμονούσες, αφού η ακτινοβολία είναι μηδενική και για την εξέταση χρησιμοποιούνται υπέρηχοι.

Το triplex καρδιάς δείχνει το σχήμα και τις διαστάσεις που έχει η καρδιά, ουλή στο μυοκαρδίο, βαλβίδες, στενώσεις, μάζες, όγκους αλλά και συγγενείς καρδιοπάθειες.

Στο διαγνωστικό κέντρο Prolipsismed διαθέτει το κατάλληλο μηχάνημα για να γίνει εύκολα ο υπέρηχος καρδιάς. Δεν χρειάζεται να γίνει καμία προετοιμασία, μόνο η αφαίρεση των ρούχων από τη μέση και πάνω για την τοποθέτηση του ειδικού τζελ.

Το μόνο που μπορεί να νιώσει ο ασθενής είναι μία πίεση στην αριστερή περιοχή του στέρνου. Ανάλογα με το ιστορικό του ασθενούς, η εξέταση μπορεί να διαλέξει από λίγα λεπτά μέχρι μία ώρα.

Τηλεφωνήστε στο διαγνωστικό κέντρο για να ρωτήσετε το ακριβές κόστος και τις τιμές ΕΟΠΥΥ. Περισσότερα στο prolipsismed.gr.

Advertisements