Το αδιαχώρητο στην 5η Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς στον Άγιο Ιωάννη (φωτορεπορταζ)

Το αδιαχώρητο στην 5η Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς στον Άγιο Ιωάννη (φωτορεπορταζ)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη Σερρών η 5η Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς. Διοργανωτής ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών & Κατοίκων Αγ.Ιωάννη «Αλησμόνητες Πατρίδες»

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την καταπράσινη πλατεία του οικισμού, δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

Φιλοξενούμενοι σύλλογοι για φέτος ήταν ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Σερρών και η Αδελφότητα Μικρασιατών Σιδηροκάστρου, οι οποίοι και παρουσίασαν χορούς της Ηπείρου και της Μικράς Ασίας.

Το μουσικό σχήμα ” Εμπειροτέχνες”, ο Χρήστος Παπαδόπουλος με την λύρα του και η αειθαλής Κυρία Κατίνα ΦΑΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (ετών 87!!!), ταξίδεψαν μουσικά και ορχηστρικά τους προσκεκλημένους στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας.

Όλοι οι Σερραίοι που βρέθηκαν στον Άγιο Ιωάννη διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να γευτούν δωρεάν μπακάλικες πιπεριές.

Τίμησαν με την παρουσία τους

Τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωϋσιάδης, ο πρώην υπουργός Θεόφιλος Λεονταρίδης.  Το παρόν έδωσε το προσωπικό του γραφείου της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλια Τσαρουχά, με επικεφαλής τον κ. Δαμιανό Δουράκη, όπως και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, πλαισιωμένος από πλήθος συνεργατών του.

[justified_image_grid facebook_id=113233932096891 facebook_album=1779264775493790 facebook_image_size=larger]

Το αλμπουμ των φωτογραφιών μπορείτε να το δείτε κι εδώ

Ευχαριστίες του ΔΣ του Συλλόγου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς οι οποίοι στήριξαν οικονομικά, στους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν στο να στεφθεί η διοργάνωση απο απόλυτη επιτυχία και σε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους. Και εις άλλα με υγεία…

 

Advertisements