«Το δίλημμα των εκλογών είναι, Αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική ΝΔ», τόνισε από τις Σέρρες, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

«Το δίλημμα των εκλογών είναι, Αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική ΝΔ», τόνισε από τις Σέρρες, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

«Το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι σαφές, αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική ΝΔ» δήλωσε από τις Σέρρες ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο κ.Στυλιανίδης ήταν ο ομιλητής,, στη κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Σερρών της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 14/9, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Φίλιππος-Ξενία».
Ο πρώην Υπουργός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας πως:

υποψήφιοι-βουλευτές_ΝΔ_o«στους επτά μήνες διακυβέρνησης το δημόσιο χρέος έχει επιβαρυνθεί, ενώ έχει αγκυλωθεί η λειτουργία του δημοσίου, έχει καταστραφεί η λειτουργία της αγοράς και έχουν πολλαπλασιαστεί οι αδικίες σε βάρος της κοινωνίας. Και όλα αυτά, από αυτούς που επικαλούνταν ακριβώς τα αντίθετα πριν από μήνες, όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ».
Ο κ. Στυλιανίδης υποστήριξε ότι:

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η ΝΔ είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να αποτελέσουν τον κορμό μιας νέας κυβέρνησης, η οποία θα κυβερνήσει με στιβαρότητα τα επόμενα τέσσερα χρόνια τη χώρα και θα επιδιώξει να δώσει άμεσες λύσεις στα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία».
Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας πως:

υποψήφιοι-βουλευτές_ΝΔ_88o«η απόφαση της ΝΔ είναι να μην υποσχεθούμε τίποτε σε αυτές της εκλογές, αλλά να δεσμευτούμε ενώπιον της Ελληνικής κοινωνίας και της Ελληνικής αγοράς, ότι θα παλέψουμε να αναμορφώσουμε το 3ο κεφάλαιο του μνημονίου Τσίπρα -Καμένου το οποίο δημιουργεί απίστευτες αδικίες σε βάρος κοινωνικών ομάδων που παράγουν και σε βάρος των μεσαίων και φτωχών νοικοκυριών».