Το Επίδομα παραμεθορίου των στρατιωτικών στη συνάντηση του Σωματείου με τον Ανδρέα Λοβέρδο στις Σέρρες

Το Επίδομα παραμεθορίου των στρατιωτικών στη συνάντηση του Σωματείου με τον Ανδρέα Λοβέρδο στις Σέρρες

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Διοικητικών Θεμάτων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) και Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ κ. Αθανάσιο Μακράκη και από τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Σαρακατσάνη συναντήθηκε στις 18 Ιουλίου 2018 με τον Τομεάρχη Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ανδρέα Λοβέρδο.

Η συνάντηση πραγματώθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο περιβάλλον και κυρίως αναπτύχθηκαν βασικά θέματα ήτοι το επίδομα παραμεθορίου με χορήγησή του στο σύνολο των ενεργεία στρατιωτικών του Νομού Σερρών καθώς και της υγειονομικής αντιμετώπισης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, πάγιες θέσεις και της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Λοβέρδος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύοντας δεκτικότητα και κατανόηση στα δίκαια θέματα προς αξιολόγηση και θεσμική επίλυση.

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

Το Σωματείο ευρισκόμενο υπό διαρκή εγρήγορση και σε συνεχή επαφή με θεσμικούς φορείς επιδιώκει αδιάλειπτα την ενδελεχή παρουσίαση και διασφάλιση των εργασιακών και οικονομικών δικαιωμάτων των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, υπό την υψηλή επιστασία της Ομοσπονδίας.

                Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθανάσιος Μακράκης
Υπολοχαγός (ΠΒ)
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτης Σαρακατσάνης
Λοχαγός (ΥΠ)