Το φλουρί των Ικάρων, στην διοίκηση της ομάδας, που ενίσχυσε οικονομικά το Ειδικό Σχολείο Σερρών

Το φλουρί των Ικάρων, στην διοίκηση της ομάδας, που ενίσχυσε οικονομικά το Ειδικό Σχολείο Σερρών

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εκδήλωση την Κυριακή 7/2 στο ΔΑΚ Σερρών της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2016, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου. Όλοι οι αθλητές των ακαδημιών, φορώντας τις συλλεκτικές φούτερ της αγαπημένης μας ομάδας, μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τους, τίμησαν τους «κυανοκίτρινους», που κατέκλυσαν το γήπεδο, περισσότερα από 500 άτομα!

Από τις 11:00 μέχρι και τις 13:00, η οικογένεια των Ικάρων έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και ευχαρίστησε όσους την εμπιστεύονται 31 χρόνια, στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Τα μέλη των ακαδημιών, άρτια οργανωμένα, από τον Παναγιώτη Σπανό και το τεχνικό staff ανά ηλικία, πρόσφεραν θέαμα μέσα από αγώνες επίδειξης και δεξιοτεχνίας, ενώ διαγωνίστηκαν, με έπαθλα τα πλούσια δώρα των χορηγών. Στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων της χώρας και του εξωτερικού οι Ίκαροι έδωσαν την δυνατότητα και στους γονείς αυτή την φορά να λάβουν μέρος στα διαγωνιστικά παιχνίδια, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την μεγάλη «οικογένεια» της Σερραϊκής ομάδας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι Ίκαροι πάντα πρωτοπόροι και αρωγοί στην κοινωνική μέριμνα, φρόντισαν να ενισχύσουν οικονομικά το Ειδικό Σχολείο Σερρών, που παρέχει σημαντικό έργο στο νομό, φροντίζοντας πολλά παιδιά.  Συμβολικά δόθηκε και μια συλλεκτική εμφάνιση του συλλόγου, από τον πρόεδρο Άρη Αθανασιάδη, μέσα σε κλίμα ευφορίας και συγκίνησης.

Οι Ίκαροι συνέχισαν με αυτή την εκδήλωση, μια παράδοση ετών, τιμώντας την πλούσια «κυανοκίτρινη» ιστορία, στην Σερραϊκή καλαθοσφαίριση. Εκτός από τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Σταμπουλή Αφροδίτη Βουλευτής Σερρών ΣΥΡΙΖΑ, Μωυσιάδης Ιωάννης Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών, Αγγελίδης Πέτρος Δήμαρχος Σερραίων, Στέργιος Γαλάνης Αντιδήμαρχος Δήμου Σερρών και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών&Νιγρίτης.

Επικεφαλής για την οργάνωση των εκδήλωσης ήταν ο υπεύθυνος Ακαδημιών Παναγιώτης Σπανός, ενώ την γενική εποπτεία είχαν ο Πρόεδρος της ομάδας Άρης Αθανασιάδης, ο Αντιπρόεδρος Τάσος Παναγιώτου, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δεσποτίδης και σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, όπου ήταν και οι τυχεροί, καθώς έτυχαν το φλουρί.