Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ» … στηρίζει την ομάδα με αμαξίδιο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με δωρεά αγωνιστικού αμαξιδίου!

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ» … στηρίζει την ομάδα με αμαξίδιο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με δωρεά  αγωνιστικού αμαξιδίου!

Σε μια πράξη κοινωνικής προσφοράς προχώρησε η εταιρεία ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΙΚΕ την Τρίτη  14 Μαΐου, δωρίζοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο αναπηρικό αμαξίδιο για καλαθοσφαίριση (Μπάσκετ) στο τμήμα ΑΜΕΑ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, για τους αθλητές της ομάδας καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια, η οποία αγωνίζεται στο Εθνικό Πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ.

Η παράδοση του αμαξιδίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών παρουσία αθλητών του συλλόγου και της προπονήτριας τους, των ιδιοκτητών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΣΤΗΡΙΖΩ, των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρεία και των ατόμων με αναπηρία που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ.

Ο κος Χρήστος Τριανταφύλλου συνιδιοκτήτης και διαχειριστής του ΚΔΑΠ δήλωσε:

 «Η επιχείρηση μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα άτομα με αναπηρία και με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται. Ως επιχείρηση έχουμε αναγνωρίσει την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και τα άτομα με αναπηρία. Για το λόγο αυτό αναπτύσσουμε μια υπεύθυνη και σαφή στρατηγική για την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων και η σημερινή δωρεά εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο».

Ο κος Σαράντης Τρεβλόπουλος συνιδιοκτήτης του ΚΔΑΠ δήλωσε:

«Η δωρεά εντάσσεται στις δράσεις κοινωνικής ευθύνης της επιχείρησης μας. Στο πλαίσιο αυτό ως ιδιοκτήτες του ΚΔΑΠ έχουμε αποφασίσει να επιστρέφουμε στην κοινωνία, μέσω συγκεκριμένων δράσεων που αφορούν κύρια ευάλωτες ομάδες και άτομα, μέρος των εσόδων μας για να καλύψουμε υπαρκτές ανάγκες.  Στόχος είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που θα εκδηλώνεται κάθε έτος μέσα από την οικονομική συμπαράσταση δραστηριοτήτων φορέων που συνδέονται με το χώρο της αναπηρίας».

Ευχαριστήριο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο

Στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός παραβρέθηκαν οι μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Στηρίζω».

Το ΚΔΑΠ «Στηρίζω» είναι χορηγός της ομάδας και δώρισε ένα αγωνιστικό αμαξίδιο στην ομάδα.Το αμαξίδιο κατασκευάστηκε στα μέτρα του αθλητή της ομάδας Απόστολου Βαφειάδη και στην παράδοση εκτός από τους μαθητές έδωσαν το παρόν και οι ιδιοκτήτες του ΚΔΑΠ κ.κ. Χρήστος Τριανταφύλλου και Σαράντης Τρεβλόπουλος.

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο του Πανσερραϊκου και όλος ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός ευχαριστούν το ΚΔΑΠ «Στηρίζω» και τους ιδιοκτήτες του για την μεγάλη στήριξη που προσφέρουν στην ομάδα