Το μέλλον της Ελληνορωμαϊκής & Ελεύθερης Πάλης έλαμψε στις Σέρρες

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής Ελεύθερης Πάλης Παμπαίδων- Πανκορασίδων (17-18 Μαρτίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων)

Το μέλλον της Ελληνορωμαϊκής & Ελεύθερης Πάλης έλαμψε στις Σέρρες

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων- Πανκορασίδων  στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων στις 17 και 18 Μαρτίου 2018.

Φέτος οι αγώνες  διήρκεσαν δύο ημέρες και  οι συμμετοχές των αθλητών (περισσότερες από 300 από 50 Αθλητικά Σωματεία) από όλη την Ελλάδα ήταν πολύ μεγάλες από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης διεξάγεται για έβδομη φορά στο Δήμο Σερρών και αποτελεί πλέον θεσμό. Οι αγώνες αποτελούν πρόκριση για συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Το Σάββατο 17/3/2018 παρακολούθησαν τους αγώνες ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιώργος Καδής, στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

“ Ο Δήμος Σερρών επενδύει στον αθλητικό τουρισμό διοργανώνοντας μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις πανελληνίου ενδιαφέροντος.  Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης διεξάγεται στις Σέρρες για έβδομη συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με πολλαπλά οφέλη για την τοπική μας οικονομία”,

δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.”

Ο κ. Αγγελίδης συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Κωσταντίνο Τραμπάκουλα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ,τον Ολυμπιονίκη Κωσταντίνο Θάνο και τους προπονητές Χρήστο Γάτσιο και Χαράλαμπο Ελισιάδη για την επετυχημένη διοργάνωση καθώς και τον Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη, Βασίλη Τερζή, Γιώργο Καδή και Νίκο Ιλανίδη για την σημαντική βοήθειά τους στην πραγματοποίηση των αγώνων.