Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro έρχεται στις Σέρρες

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro έρχεται στις Σέρρες

Οι άριστες σχέσεις των ανθρώπων της ΛΑΜΣ με την οργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εnduro έφερε ένα ακόμη αγώνα που θα “φωτίσει” την πατρίδα μας στις Σέρρες. Η ΛΑΜΣ και το Serres offroad Premio, με την έγκριση της FIM, της ΑΜΟΤΟΕ και της ABC θα διοργανώσουν τον τέταρτο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro 2019.

O Αγώνας θα διεξαχθεί το τριήμερο 14 με 16 Ιουνίου 2019.

Το κέντρο του αγώνα και τα paddock θα βρίσκονται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του αγώνα  των ειδικών και των απλών διαδρομών που θα διανύσουν οι αγωνιζόμενοι.

Η επίσημη χρονομέτρηση των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε όλες τις χώρες της γης που διοργανωνεται κατά την διάρκεια του έτους  , η άψογη συνεργασία τόσων χρόνων ,η τυπικότατη στάση , αδιαμφισβήτητη εγκυρότητα των αποτελεσμάτων η  εμπειρία των ανθρώπων της ΛΑΜΣ έφερε ένα ακόμη αγώνα παγκόσμιας ακτινοβολίας στις Σέρρες.

H ΙΔΑΝΙΚΌΤΕΡΗ ειδική διαδρομή

Δεν είναι τυχαίο ότι από όλους τους οδηγούς που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει ψηφιστεί ως η ΙΔΑΝΙΚΌΤΕΡΗ ειδική διαδρομή αυτή της κοιλάδας της Αγ,Βαρβάρας επειδή  κάποιοι Σερραίοι (Αρης Λιούγκας,Χρήστος Πούφτας κ.α) έβαλαν τις γνώσεις τους και την τέχνη τους σαν παλιοί αγωνιζόμενοι για να χαράξουν την τέλεια  ειδική διαδρομή.

Να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά που διεξήχθη επί Ελληνικού εδάφους η περιφέρεια και ο δήμος πρόσφεραν 35.000ευρώ στην οργάνωση για να στηθεί ένας αγώνας που θα αναδείκνυε τις ομορφιές του τόπου, άσχετα αν η καταρρακτώδης βροχή είχε ταλαιπωρήσει οδηγούς και θεατές που κατά χιλιάδες παρακολούθησαν τον αγώνα στην Πίνδο.

Επειδή μόλις χθες ανακοινώθηκε επίσημα από την Ομοσπονδία η ανάθεση της οργάνωσης στις Σέρρες περισσότερα σε λίγες μέρες αλλά κάποιοι φωστήρες του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που χάνουν αγώνες διεθνούς ακτινοβολίας οι οποίοι προβάλουν την πατρίδα μας αν μη τι άλλο ας παραδειγματιστούν από την ΛΑΜΣ.

Περδικίδης Βασίλειος