Το ΠΑΜΕ Σερρών οργανώνει συμμετοχή σε συλλαλητήριο στη 80η ΔΕΘ

Το ΠΑΜΕ Σερρών οργανώνει συμμετοχή σε συλλαλητήριο στη 80η ΔΕΘ

Το ΠΑΜΕ Σερρών με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τη φτωχή αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουνε μαζική, μαχητική απάντηση στο νέο μνημόνιο, για το σκοπό αυτό οργανώνει συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ με ναύλωση λεωφορείων στις Σέρρες που θα ξεκινήσουν στις 4.00μμ το Σάββατο 5/9/2015 μπροστά από τη Νομαρχία. Επίσης την Δευτέρα στις 31/8/2015, ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, θα πραγματοποιηθεί, πλατιά σύσκεψη του ΠΑΜΕ. Όπου καλεί σωματεία, φορείς και συλλόγους να συμμετάσχουν για την οργάνωση  της δράσης μας ενόψει του συλλαλητηρίου της Δ.Ε.Θ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αποσπάσει εκ νέου την ανοχή των εργαζομένων και, βεβαίως, να χειραγωγήσει το λαό, ώστε και με την ψήφο του να αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητική πλειοψηφία είναι προκλητική. Επαναφέρει το παραμύθι του «καλού διαπραγματευτή», που μπορεί τάχα να φέρει καλύτερα αποτελέσματα για το λαό ακόμη και με την εφαρμογή του μνημονίου – καρμανιόλα. Είναι ένα από τα ύπουλα αντιλαϊκά επιχειρήματα – παγίδες με τα οποία «χρυσώνουν το χάπι» του μνημονίου.

Τα βάρβαρα μέτρα που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο για τα Εργασιακά και το Ασφαλιστικό είναι ανεπίστρεπτα και μόνο η αποφασιστική παρέμβαση των εργαζομένων και του λαού στο πεδίο της ταξικής πάλης μπορεί να τα εμποδίσει.

Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ τους

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τη φτωχή αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στη νέα σφαγή της ζωής μας, στο νέο μνημόνιο που έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από κοινού με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ.

Δεν πρέπει να χαθεί στιγμή. Καμία ανοχή. Δε χωρά απογοήτευση και εφησυχασμός. Στην επίθεση κυβέρνησης – Ε.Ε. – επιχειρηματικών ομίλων απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργατογειτονιά. Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα, τις επιτροπές αγώνα, τις λαϊκές επιτροπές. Η προοπτική βρίσκεται στους ισχυρούς ταξικούς αγώνες και σε μια ισχυρή Λαϊκή Συμμαχία που θα διεκδικήσει ο λαός μας να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει, απαλλαγμένος από την Ε.Ε. και τους καπιταλιστές που τον εκμεταλλεύονται.

Δίνουμε αγωνιστική απάντηση στο νέο μνημόνιο – λαιμητόμο, με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενόψει της ΔΕΘ. Δεν δίνουμε καμία συναίνεση στα βάρβαρα μέτρα, οργανώνουμε την πάλη για να ακυρωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά.

Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην ΔΕΘ

Αναχώρηση λεωφορείων από τις Σέρρες στις 5/9/2015, στις 4:00 μ.μ. μπροστά από την Νομαρχία