Το… παραμύθι χωρίς δράκο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το… παραμύθι χωρίς δράκο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

δρακοςΗ ιστορία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον υπάλληλο πρατηρίου βενζίνης στην Αιδηψό “φώναζε” από την πρώτη στιγμή για στοιχεία γραφικότητας και μυθοπλασίας.
Και ήρθε σήμερα η έγκυρη στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, δηλαδή μιας εφημερίδας που κάθε άλλο παρά… στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα, να καταδείξει την πραγματική διάσταση του θέματος. Και να επιβεβαιώσει τη μυθοπλασία.
Όπως λοιπόν καταγράφει ο “Μικροπολιτικός”, δεν υπήρξε ποτέ η διάσταση των απειλών της Προέδρου της Βουλής προς τον υπάλληλο του πρατηρίου βενζίνης, όπως αναδείχτηκε με προφανή κενά αξιοπιστίας και “τσεκαρίσματος” της ειδήσης.
Στην πραγματικότητα που μεταφέρει η εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη, υπήρξε διαφωνία της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον υπάλληλο στο βενζινάδικο, για τη βαλβίδα στα λάστιχα του οχήματος.
“Η διάσταση απόψεων γρήγορα εκτραχύνθηκε, αφού, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο υπάλληλος αναπαρήγαγε διάφορα άστοχα που ασκούστηκαν πριν από λίγες μέρες για την προσωπική ζωή της Κωνσταντοπούλου, σε νυχτερινή τηλεοπτική εκπομπή.
Στο επεισόδιο παρενέβη μάλιστα ένα ζευγάρι που άκουσε τον υπάλληλο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο, και πήρε το μέρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Το αποτέλεσμα ήταν η Πρόεδρος της Βουλής να χρειαστεί να λειτουργήσει πυροσβεστικά μπροστά στη φωτιά που είχε ανάψει για χάρη, αλλά ερήμη της, ανάμεσα στον κατήγορο υπάλληλο και το ζευγάρι της υπεράσπισης.
Ούτε κινήθηκε απειλητικά απέναντι σε καμία κυρία αυτόπτη μάρτυρα, ούτε απείλησε με απόλυση κανέναν υπάλληλο στο βενζινάδικο”, αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.