Το παρεμπόριο κύριο θέμα συζήτησης του Αδωνη Γεωργιάδη με τον κ. Γιαννάκη του ΕΒΕ Σερρών

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο επιμελητήριο Σερρών

Το παρεμπόριο κύριο θέμα συζήτησης του Αδωνη Γεωργιάδη με τον κ. Γιαννάκη του ΕΒΕ Σερρών

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (16/10) πέρασε το κατώφλι του Επιμελητηριακού Μεγάρου Σερρών ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Τον κ.Γεωργιάδη, τον οποίο συνόδευαν στενοί του συνεργάτες και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών της ΝΔ, Θόδωρος Καμπούρης, υποδέχθηκε στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών ο Α’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γιαννάκης (σ.σ. καθώς ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ κ. Χρήστος Μέγκλας βρίσκεται σε επιχειρηματική αποστολή στις Βρυξέλλες) και ο Οικονομικός Επόπτης, Μάκης Τενεκετζής.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Χρειαζόταν μια υποψηφιότητα από το χώρο του επιχειρείν», τόνισε ο κ.Γεωργιάδης εννοώντας ότι η δική του κάθοδος για την προεδρία της ΝΔ έχει έντονο επιχειρηματικό και επαγγελματικό χαρακτήρα, «έναν χώρο τον οποίο εγώ ο ίδιος υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια», προσέθεσε ο κ.Γεωργιάδης.

Από τη δική του πλευρά ο κ.Γιαννάκης ενημέρωσε συνοπτικά τον υποψήφιο Πρόεδρο για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Σερραίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο παρεμπόριο λόγω της γειτνίασης με τη Βουλγαρία ενώ από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η εκτενής αναφορά και για το scanner που επειγόντως χρειάζεται να τοποθετηθεί στον Τελωνειακό Σταθμό του Προμαχώνα Σερρών.

 «Μου είναι πολύ καλά γνωστό το θέμα του scanner ήδη από το 2011, όταν και χρημάτισα Υφυπουργός Ναυτιλίας και είχα τότε ξεκινήσει τη δρομολόγηση της προμήθειάς του . Δυστυχώς, στη συνέχεια το όλο θέμα πάγωσε», ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πάντως συμφώνησε σε απόλυτο βαθμό με τους κυρίους Γιαννάκη και Τενεκετζή ότι είναι επιτακτική η ανάγκη προμήθειας του εν λόγω μηχανήματος.