Το Pharm16 ρίχνει τις τιμές του στα 3 κορυφαία brands της αγοράς

Το Pharm16 ρίχνει τις τιμές του στα 3 κορυφαία brands της αγοράς

Ο χειμώνας είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας για την επιδερμίδα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. Τα χέρια υφίστανται επιδρομή από χιονίστρες, η επιδερμίδα χαρακτηρίζεται από ξηρότητα, το πρόσωπο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση για να κρατηθεί ακμαιότατο στο κρύο και μέσα σε όλα αυτά η ομορφιά και η ευεξία πρέπει να αναδεικνύεται κάθε μέρα για να σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Ο κατάλληλος συνοδοιπόρος σας σε αυτό; Φυσικά τα επιλεγμένα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης!

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16, μέσα από τα διασημότερα brands, σας δίνει την ευκαιρία να αγοράσετε από την οθόνη του υπολογιστή σας, όλα όσα έχει ανάγκη μία ξηρή, μικτή, λιπαρή ή ακνεϊκή επιδερμίδα, σε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Κάνοντας focus σε 3 brands που χρησιμοποιούν οι περισσότερες γυναίκες:

Korres

H βιομηχανία Korres, έχει αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες τα τελευταία χρόνια, έχοντας προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές. Οι ρίζες του brand ξεκινάνε από το πρώτο ομοιοπαθητικό φαρμακείο της Αθήνας, γεγονός που αποδεικνύει την φυσικότητα και την ποιότητα των προϊόντων.

Τόσο τα προϊόντα μακιγιάζ όσο και τα καλλυντικά είδη KORRES, βασίζονται στην σύστασή τους από πλούσια έλαια και καρπούς που έχει αποδειχθεί ότι έχουν ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Apivita

Ολιστικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα προϊόντα Apivita, τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο, την φυσική προέλευση και την υψηλή βιολογική αξία.

Η συνεργασία της εταιρείας με ινστιτούτα μελέτης, έχει αυξήσει την δραστικότητα των προϊόντων και τα έχει κάνει πιο αποτελεσματικά και κατάλληλα για όλες τις απαιτήσεις της επιδερμίδας σας. Για να δείτε τα νέα προϊόντα Apivita, κάντε κλικ εδώ.

Frezyderm

Τα δυσανεκτικά, τα λιπαρά, τα ακνεϊκά και γενικώς τα προβληματικά δέρματα, αντιμετωπίζουν κατά περιόδους δυσχέρειες, οι οποίες μπορεί να επιδεινώνονται, ιδιαίτερα αν συνοδεύονται από αλλεργίες. Τα προϊόντα Frezyderm, σας απαλλάσσουν από τέτοια άγχη, προσφέροντάς σας καθημερινή περιποίηση και θεραπεία σε οποιονδήποτε τύπο δέρματος και αν έχετε.

Δείτε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Frezyderm, εδώ  και επιλέξτε τα ιδανικά για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας.

Μπείτε και εσείς στον online κόσμο του Pharm16 και καλύψτε τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και όλης της οικογένειας, με ένα κλικ!