Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 37χρονο που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη

Από χρήση ναρκωτικών όλα δείχνουν ότι έχασε τη ζωή του ο 37χρονος από την Προσοτσάνη, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος στην αυλή του σπιτιού των δύο φίλων του στην Αλιστράτη

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 37χρονο που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 37χρονου, ο οποίος αγνοούνταν από τις 3 Απριλίου και βρέθηκε θαμμένος στην αυλή των «φίλων» του στην Αλιστράτη Σερρών ολοκληρώθηκε, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα και δεν εντοπίστηκε καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας.

Δεν έφερε καμία κάκωση ή τραύμα σε κανένα σημείο του σώματός του.

Το μόνο που παρατήρησε ο ιατροδικαστής από το περιεχόμενο του στομάχου του 37χρονου ήταν μία έντονη οσμή αλκοόλ πιθανότητα και ναρκωτικών.

Δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις έχουν αποσταλεί σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Τα αποτελέσματα θα αργήσουν να βγουν, αλλά ο ιατροδικαστής ως τώρα, πιστεύει πως ο θάνατος του 37χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα, συνέπεια κατάχρησης αλκοόλ και ενδεχομένως ναρκωτικών.

Στο δεξί χέρι του νεκρού βρέθηκε μία σύριγγα ινσουλίνης, η οποία έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ανάλυση.

Λόγω του υγρού και ψυχρού περιβάλλοντος που είχε ταφεί ο 37χρονος, η σορός συντηρήθηκε σε ικανό βαθμό.

Αυτή η νέα εξέλιξη επιβεβαιώνει όσα είπαν στους αστυνομικούς οι προσαχθέντες αδερφοί, ότι δηλαδή δεν τον σκότωσαν με τα χέρια τους και ότι απεβίωσε ύστερα από χρήση ηρωίνης που έκαναν όλοι μαζί. Στη συνέχεια ομολόγησαν πως του αφαίρεσαν τα χρήματά του και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή τους. Έκτοτε συμπεριφέρονταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα…

Μαζί με τους φίλους του θύματος, στην Ασφάλεια Δράμας έχει προσαχθεί και η μητέρα τους.

Εξαφανίστηκε στις 3 Απρίλη

Ο 37χρονος, για τον οποίο είχε εκδοθεί και Silver Alert, εξαφανίστηκε στις 3 του Απρίλη από την οικία της γιαγιάς του στην Προσοτσάνη Δράμας, έχοντας πάρει από εκείνη το ποσό των 2.000 ευρώ για μία εγχείρηση στο χέρι του, η οποία ήταν προγραμματισμένη σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Όμως, αντί να μεταβεί εκεί, ο 37χρονος πήρε ταξί και πήγε στην Αλιστράτη και συγκεκριμένα στο σπίτι των δραστών, τους οποίους γνώριζε.

Η Αστυνομία τους είχε εξ αρχής βάλει στο «ραντάρ» της, με τους δύο να πέφτουν σε αντιφάσεις.

Οι δύο άνδρες έχουν προσαχθεί και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 υστερα από επίμονες ερωτήσεις φαίνεται πως αυτοί «λύγησαν», ομολόγησαν και οι Αρχές σκάβοντας στην αυλή του σπιτιού εντόπισαν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έφτασαν στο σπίτι τους και ξεκίνησαν τις έρευνες, οι οποίες διακόπηκαν λόγω βροχής.

Τελικά, η σορός εντοπίστηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, θαμμένη στην αυλή, σε 20 μόλις εκατοστά βάθος.