Το Πρόγραμμα διανομής τροφίμων και ειδών οικιακού καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής από το Δήμο Σερρών.

Το Πρόγραμμα διανομής τροφίμων και ειδών οικιακού καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής από το Δήμο Σερρών.

Ο Δήμος Σερρών,  στα πλαίσια του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)», ανακοινώνει ότι θα προβεί στην 2η και 3η διανομή τροφίμων και ειδών οικιακού καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής και καλεί τους ωφελούμενους του προγράμματος να προσέλθουν στην αγιαννιδουαποθήκη – ψυγεία του κ. Στάθη Ταυλαρίδη, 3ο χλμ  Εθνικής Οδού Σερρών – Νιγρίτας, στις  7-6-2016 μέχρι και 9-6-2016 από 9:00πμ. έως 1:00μ.μ., για να παραλάβουν  τα  προϊόντα.   Τα προς διανομή προϊόντα είναι  φασόλια, φακές, λάδι, μακαρόνια, καθώς και σαμπουάν, οδοντόκρεμα, υγρό πιάτων και υγρό γενικού καθαρισμού.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με αλφαβητική προτεραιότητα.

  •  Με επίθετα από Α μέχρι και Ι     :  Τρίτη 7-6-2016
  •   Με επίθετα από Κ μέχρι και Ο   : Τετάρτη  8-6-2016
  •   Με επίθετα από  Π μέχρι και Ω  : Πέμπτη  9-6-2016

Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου έγγραφου στο όποιο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ είτε του αιτούντα είτε οποιουδήποτε άλλου μέλους της εγκεκριμένης οικογένειας. Οι δικαιούχοι επίσης θα πρέπει να προσέρχονται  στο σημείο διανομής του φορέα υποστήριξης, με το δελτίο της  ταυτότητας και την έντυπη εγκεκριμένη αίτηση ΗΔΙΚΑ _ ΤΕΒΑ. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής για λόγους υγείας, ηλικίας ή αναπηρίας τα προϊόντα τους μπορούν  να παραδίδονται  σε τρίτο πρόσωπο μόνο με την προσκόμιση  εξουσιοδότησης με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.

One Response to "Το Πρόγραμμα διανομής τροφίμων και ειδών οικιακού καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής από το Δήμο Σερρών."

  1. Μιχάλης   1 Ιουνίου 2016 at 23:23

    Θα ήταν πάρα πολύ ωφέλιμο τα προιόντα της Επισιτιστικής και βασικής Υλικής ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ του ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ( Ο ΛΥΚΟΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ) να τα μοιράζανε οι βολευτές και οι βολεύτριες του ΠΑΣΟΚ της Ν.Δ του ΣΥΡΙΖΑ των Α.Ν.Ε.Λ του Νομού Σερρών (ολοι αυτοί που, για να μας σώσουν ψηφίσανε τα μνημόνια τα πολυνομοσχέδια τους αντισυνταγματικούς νόμους ) και μόλις τα παραλαμβάνανε οι περήφανοι αυτοί άνθρωποι να τους τα π…………….. στα ΜΟΥΤΡΑ