Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες- Επικεφαλής ο Καραμανλής – «καρατομήθηκε» ο Τσιπλάκης

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες- Επικεφαλής ο Καραμανλής – «καρατομήθηκε» ο Τσιπλάκης

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τα κεντρικά της ΝΔ τα ψηφοδέλτια της για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, σε όλη την επικράτεια και στην Π.Ε. Σερρών. Ως προς τις τέσσερεις πρώτες θέσεις (και εν δυνάμει εκλόγιμες για τη ΝΔ στις Σέρρες, αν έρθει 1η στην Επικράτεια) δεν υπάρχει διαφοροποίηση και οι υποψήφιοι τέθηκαν στη λίστα με τη σειρά που εκλεχτήκαν στις εκλογές του Ιανουαρίου. Ετσι επικεφαλής του ψηφοδελτίου τίθεται ο Κώστας Καραμανλής και ακολουθούν οι κ.κ. Αραμπατζή, Βλάχβεης και Λεονταρίδης.

Την 5η θέση καταλαμβάνει η κυρία Τσιαπάρα (που στις προηγούμενες εκλογές είχε λάβει 1939 σταυρούς). Στις υπόλοιπες τέσσερεις θέσεις υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα (Βαδικόλιου, Χατζηβασιλείου, Καλαποτλής).

Απουσιάζουν: ο Γιώργος Τσιμερίκας (1954 σταυροι στις προηγούμενες εκλογές) και η κυρία Διβανίδου Παγώνα (1762 σταυρούς)

Κώστας Τσιπλάκης
Κώστας Τσιπλάκης

Απουσιάζει επίσης ο πρώην βουλευτής Κώστας Τσιπλάκης (εκλέχθηκε βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το 2000, 2004 και το 2007),  που στις εκλογές του Γενάρη είχε συγκεντρώσει 7.089 σταυρούς (3,5 φορές περισσότερους από τον επόμενο στο ψηφοδέλτιο και είχε καταλάβει την 5η θέση).

Όπως φαίνεται οι φήμες περί συζητήσεων του με τον Βασίλη Λεβέντη για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ενωσης Κεντρώων «βάρυναν» σημαντικά στο κόψιμο του από τη λίστα της ΝΔ και μάλλον τίθεται «στην κατάψυξη».

Αναλυτικα το ψηφοδέλιο της ΝΔ στη Π.Ε. Σερρών

  1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  2. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
  3. ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
  4. ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
  5. ΤΣΙΑΠΑΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ (ΕΒΕΛΙΝΑ)
  6. ΒΑΔΙΚΟΛΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
  7. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  8. ΚΑΛΑΠΟΤΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ