Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών γιόρτασε τα 30 χρόνια του

Επετειακή εκδήλωση εορτασμού των 30 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Σερρών

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών γιόρτασε τα 30 χρόνια του

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυσή του, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών και της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Α.Π.Θ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρυτανικές αρχές του Α.Π.Θ, ακαδημαϊκοί, οι αρχές της πόλης, ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Σερρών, κ. Μωϋσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης, και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σερρών κ. Μέγκλας.

ΤΕΦΑΑ-Σερρών-30χρονια IMG_6545Η εκδήλωση περιελάμβανε επίδειξη παραδοσιακών χορών από τους φοιτητές /τριες, παρουσίαση της τριαντάχρονη πορείας του Τμήματος και βραβεύσεις των διατελεσάντων προέδρων, των πρωταθλητών και πρωταθλητριών, των αριστούχων φοιτητών /τριών και των πρώτων αποφοίτων του Τμήματος. Ακολούθησε δεξίωση και παραδοσιακό γλέντι στον αύλειο χώρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Ο πρόεδρος του Τμήματος, κ. Ελευθέριος Κέλλης τόνισε ότι, το ΤΕΦΑΑ Σερρών μπορεί να γίνει διεθνής πόλος έρευνας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και τόνισε ότι, η σύμπραξη με την κοινωνία θα αποβεί προς όφελος όλων.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης  συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό, η εθελοντική προσφορά των φοιτητών/τριών και όλου του ανθρώπινου δυναμικού του Τμήματος, αλλά και η στήριξη επαγγελματιών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης.