Το θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών ομορφαίνει

Το θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών στο κεντρικό πάρκο βελτιώνεται συνεχώς.

Το θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών ομορφαίνει

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών παραχωρήθηκε στην ΚΕΔΗΣ και ο Πρόεδρός της Ευθύμιος Ραμπότας και το Διοικητικό Συμβούλιο, ανάλαβαν να ολοκληρώσουν τις παρεμβάσεις, τοποθετώντας  σταθερά καθίσματα στις εξέδρες του, και καλλωπίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο.

Μετά από αυτές τις παρεμβάσεις, το θερινό θεατράκι είναι έτοιμο να υποδεχθεί θεατρικές παραστάσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ήδη έδειξαν ενδιαφέρον και θα έρθουν στις Σέρρες αρκετά θεατρικά σχήματα, κυρίως από την Αθήνα.

«Με τις τελευταίες παρεμβάσεις που κάναμε, το καλοκαιρινό θεατράκι του Δήμου Σερρών γίνεται σύγχρονο και πιο λειτουργικό και είναι έτοιμο να υποδεχτεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και επαγγελματικές θεατρικές παραστάσεις», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Ευθύμιος Ραμπότας, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, παρουσία του Αντιπροέδρου της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή.

Ραμπότας-Τερζής-θερινό_Θεατράκι«Καλούμε τους Σερραίους πολίτες να σεβαστούν, να τιμήσουν και να  προστατεύσουν τον χώρο  διατηρώντας το καθαρό, διότι το θερινό θεατράκι είναι χώρος πολιτισμού. Φιλοξενεί ήδη από προηγούμενες χρονιές μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών, όπως η Πανελλήνια χορευτική συνάντηση, εκδηλώσεις σχολείων και  πολιτιστικών συλλόγων», δήλωσε ο κ. Τερζής.

Η δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη από την αρχή της προηγούμενης δημαρχιακής θητείας, έθεσε στόχο να αναμορφώσει το θερινό θεατράκι, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο.

Γι’ αυτό έθεσε σε λειτουργία το συντριβάνι,  αξιοποιώντας τη λιμνούλα η  οποία ήταν ξερή για τριάντα χρόνια, ανακαίνισε και έβαψε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του θεάτρου, τοποθέτησε δέντρα περιμετρικά του θεάτρου, λειτούργησε το κυλικείο και διαμόρφωσε ένα όμορφο και δροσερό χώρο στο κέντρο της πόλης, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν και να χαίρονται ένα όμορφο περιβάλλον.

Με τις τελευταίες παρεμβάσεις που έγιναν από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ το θερινό θεατράκι είναι έτοιμο και το φετινό καλοκαίρι να προσφέρει νότες δροσιάς και διασκέδασης  στους πολίτες που θα το επισκεφθούν.