Το Τουρκικό πρωτάθλημα ταχύτητας αυτοκινήτων στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρων το Σαββατοκύριακο 24/25-11

Το Τουρκικό πρωτάθλημα ταχύτητας αυτοκινήτων στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρων το Σαββατοκύριακο 24/25-11

Οι Τούρκοι διοργανωτές και αγωνιζόμενοι για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ταχύτητας (Pist Şampiyonası) της χώρας τους, μία ακόμη χρονιά αφήνουν το… ΙSTANBUL PARK για την «αγκαλιά» του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ!
23-24-25 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν, στο διαμάντι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού των Βαλκανίων και όχι μόνο, ο πέμπτος και ο έκτος γύρος του Εθνικού Πρωταθλήματος της Τουρκίας (Race Track Automobile Championship), κατά τους οποίους θα αναδειχθούν και οι πρωταθλητές της χρονιάς.

Η Τούρκικη Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU) άριστη γνώστρια των συνθηκών που εξασφαλίζει η γνώση και η εμπειρία των ανθρώπων της ΛΑΜΣ όπως και ο ασφαλής και ενδεδειγμένος χώρος του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, επέλεξε τον χώρο και για ένα γύρο του Opel Corsa OPC όπως είναι το δικό μας ΕΝΙΑΙΟ με τα SKODA των 120 ίππων , όπου όλοι οι οδηγοί αναμετρούνται με αυτοκίνητα ίδιας ισχύος και συγκεκριμένων αναβαθμίσεων, “σφραγισμένα” από τον κατασκευαστή.

Οι Τούρκοι ,οι Βούλγαροι, οι Ρουμάνοι, οι Ισραηλίτες και τόσοι άλλοι οδηγοί της ΕΕ, έχουν εκτιμήσει την αξία του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, οι Αθηναίοι;

Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος της γείτονος όταν ενημερώθηκαν για την εκδήλωση της ΛΑΜΣ και ΣΙΑΒΕ με τις “ωραίες κυρίες του παρελθόντος” στις Σέρρες, παραχώρησαν προθυμότατα τον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου για να πραγματοποιήσουν στις 12.30-13.30 οι “κλασικές κυρίες” δυο περάσματα από την πίστα ώστε να θυμηθούν κάποιοι πως έγιναν λάτρεις της Αυτοκίνησης!

Στη μνήμη του Δ.Ξανθόπουλου (Μπουλη)

Παράλληλα με την εκδήλωση της Τουρκικής Ομοσπονδίας, στην άλλη πίστα,την μικρή του χώρου του Αυτοκινητοδρομίου θα διεξαχθεί ο αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ προς τιμήν της μνήμης του μέλους της ΛΑΜΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΠΟΥΛΗ).
Ο αγαπητός φίλος ήταν πρωταθλητής του ΜΟΤΟ CROSS, λάτρης και άριστος τεχνίτης της ALFA ROMEO κάτι που μετέδωσε και στον γιό του Γιάννη!

4ος αγώνας ENDURO ΚΥΠΕΛΛΟΥ Β.Ελλάδος

Eκτός από τις τρεις διοργανώσεις στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΙΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ την Κυριακή 25/11 η ΛΑΜΣ και τα στελέχη της που κάποια γύρισαν από την χρονομέτρηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην ΧΙΛΗ μόλις χθές, διοργανώνει τον προγραμματισμένο 4ο αγώνα ENDURO ΚΥΠΕΛΛΟΥ Β.Ελλάδος και 5ο PREMIO στην ψηφισμένη από τους οδηγούς και διοργανωτές ιδανικότερη διαδρομή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΕΝDURO ,στον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΕΡΡΩΝ !

Ποια είναι η πόλη του ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στην ΕΛΛΑΔΑ;

Περδικίδης Βασίλειος