Το trailer του Game of Thrones έσπασε ρεκόρ σε views

Το trailer του Game of Thrones έσπασε ρεκόρ σε views

Επιτέλους το επίσημο trailer της 7ης σεζόν του Game of Thrones μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα από το HBO και σίγουρα θα σηκώσει συζήτηση αφότου το δείτε. White walkers, τεράστιοι δράκοι, προδοσίες και ένας Μεγάλος Πόλεμος που φτάνει στο Westeros συμπεριλαμβάνονται στο επικών διαστάσεων trailer. Χωρίς περαιτέρω λόγια θα αφήσουμε το βίντεο να μιλήσει από μόνο του.

Εσείς προετοιμαστείτε για το Game of Thrones Season 7 που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.

ρεκόρ τηλεθέασης

Το μέγεθος της “πείνας” του κοινού για το Game of Thrones φαίνεται από το γεγονός πως το trailer της 7ης σεζόν έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης φτάνοντας τα 61 εκατομμύρια views μέσα σε 24 ώρες. Σύμφωνα με το Wikipedia, τα views του trailer ξεπέρασαν το official teaser του Star Wars: The Force Awakens (55 εκατομμύρια) και είναι στα ίδια επίπεδα με τα 61 εκατομμύρια του trailer του Captain America: Civil War.

Στην τηλεόραση δεν έχει ανταγωνισμό, αφού το πιο κοντινό είναι τα 42 εκατομμύρια του δεύτερου trailer της νέας σεζόν του Prison Break.

Γεγονός παραμένει λοιπόν πως το trailer της 7ης σεζόν του Game of Thrones είναι το πιο δημοφιλές trailer τηλεοπτικού show σε διάρκεια 24 ωρών από την προβολή του.

Advertisements